AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ege Cubukcu ft. Pamela - Bir de Baktım

haberci

Yeni Üye
bir de baktim sona dogru gelmisim
bazilarina gore ermisim
bazisi diyor ki delirmisim
dogruyu yanlisi eritmisim Bir bota da Bir kota
dolu gunahla bi oda dolu sevapla
Tarihe gecmisim tekmisim kimine gore hicmisim
ac sozlugu gor ne kadar eksiymisim
gorundugunden genc bi zamanlar saf temizmisim
duygularimi gizlermisim sadece etrafi izlermisim
benmiyim tum suclari isleyen ben miyim tek
yerini begenmeyen yoksa sende bu oyuna dahil
misin 1de baktim sen degil misin
Baktim basindan beri mesgule alamiyorum hislerimi
kacarken tutamiyorum dizlerimi gecmisden silemiyorum
izlerimi izleri silsem gizleri bilsem sesleri
sindirsemde hep ensemde hisstetmek son nefesimi
en basa donsemde icmisim bi kere pis suyunu
secilmisim bi kere bu pis oyuna kurallarina gore
oynuyorum doymuyorum tadini aldikca kimine gore
birini uzmusum kimine gore yanlisini gormusum kimine
gore ben olmusum kimine gore hayatin ozuymusum
Ofkemi yuceltmek ellerimde Yinede birazcik umut varyuregimde

Şarkının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Ege Çubukçu'nun "Bir de Baktım" şarkısındaki bu güçlü ve düşündürücü sözler insanın kendini sorgulamasına neden olabiliyor. Sanatçının içsel çekişmeleri, toplumsal beklentiler ve kendi özlemleri arasındaki çatışmayı ustalıkla anlattığı sözler benzersiz bir deneyim sunuyor. Şarkı, insanın içindeki karanlıkla aydınlık arasındaki mücadeleyi ve hayatın karmaşıklığını derinlemesine ele alıyor. Kendine dair sorgulamaların, içsel yolculukların ve umutla mücadele etmenin ön planda olduğu bu şarkı, insanın zorlu yaşam döngüsünde karşılaştığı farklı duyguları anlatmasıyla oldukça etkileyici.

Şarkının akıcı melodisi ve derin anlamlı sözleri dinleyenleri kendine çekiyor ve düşündürüyor. Şarkı, kırılganlığı ve gücü bir arada hissettirerek dinleyicilerin duygusal bir yolculuğa çıkmasını sağlıyor. Ege Çubukçu'nun yorumuyla da şarkının etkileyiciliği artıyor ve dinleyicilere duygusal bir bağ kurma fırsatı sunuyor.

Bu tür şarkılar insanın kendini tanıması ve içsel derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkması için önemli bir fırsat sunar. Sözlerdeki sorgulamalar, içsel çatışmalar ve umut dolu mesajlar dinleyicilere ilham verir ve hayatın karmaşıklığını anlamalarına yardımcı olabilir. Şarkının derinliklerinde gezinmek ve sözlerin verdiği mücadeleyi hissetmek, dinleyenleri farklı duygularla baş başa bırakabilir. Umudun her zaman var olduğunu hatırlatan bu şarkı, insanın yaşamla olan ilişkisini derinlemesine sorgulamasına neden olabilir.

Geri