AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Eflatun Tiril Tiril Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Eflatun Tiril Tiril şarkı Sozleri,
Ezberimde olmayan bir şarkısın sen aslında
Ama nasıl oluyor da seni soyluyorum hala cılgınca
Duşlerimde olmayan guzel bir ruyasın sen aslında
Ama nasıl oluyor da, seni sayıklıyor dilim hep uykumda
Bende adını haykıracak bir nefes cığlık bile olsa
Susar mıydım sen giderken ardından cığlık cığlığa
Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa
Bırakır mıydım sence seni omrum boyunca
Fayhatlarım kırık dokuk şimdi
Gunduzler zifiri aydınlık
Tenhalar bir yetmişlik acmış beni cağırır
Yansa bitse dunya umrum değil
Gurur sinir kavga kapris kibir
Her şeyi soyunup seni giyindim
Tiril tiril

Eflatun Tiril Tiril şarkısının sözleriyle ilgili detaylı bir yanıt vereyim:

"Seni giydim" cümlesinden başlayarak devam eden şarkı sözleri, bir aşkın tutkulu anlatımını içeriyor. Şarkının sözleri, karşıdaki sevgiliye duyulan tutkuyu, özlemi ve arzuyu anlatıyor. Şarkıda aşkın yoğunluğu, özlemin derinliği ve sevginin gücü vurgulanıyor.

Bu şarkıda aşkın, özlemin, tutkunun ve cesaretin önemine vurgu yapılıyor. Aşkın gücüyle neler yapılabileceği, sevginin insanı nasıl değiştirebileceği ve hayatı nasıl anlamlandırabileceği şarkının sözlerinde hissediliyor.

Şarkıda yer alan "Eflatun Tiril Tiril" ifadesi, belki de aşkın ve tutkunun uçsuz bucaksız, karmaşık ve dokunulmaz bir güzellikte oluşunu ifade etmek için kullanılmış olabilir. Bu ifade ile belki de aşkın ve tutkunun karmaşıklığı, çeşitliliği ve büyüklüğü anlatılmak istenmiştir.

Şarkıda geçen "Fayhatlarım kırık, dokuk şimdi, gündüzler zifiri aydınlık, tenhalar bir yetmişlik açmış beni çağırır, yansa bitse dünya umrum değil, gurur, sinir, kavga, kapris, kibir, her şeyi soyunup seni giyindim, Tiril Tiril" bölümü, duygusal bir yoğunluğa sahip ve derin duyguları ifade etmektedir. Aşkın, özlemin ve tutkunun insanı nasıl yönlendirebileceği, duyguların nasıl derinleşebileceği bu sözlerde işlenmiş.

Sonuç olarak, Eflatun Tiril Tiril şarkısının sözleri, aşkın gücü, tutkunun yoğunluğu ve duygu dolu anlatımıyla dinleyicisine derin duygular yaşatmayı amaçlamaktadır.

Geri