AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Eflatun Tıpkı Ben Gibi Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Eflatun Tıpkı Ben Gibi Şarkı sozleri
Butun guvercinlerin aklı saclarında
butun balıkların fikri gozlerinde
Butun sabahların butun akşamların
butun şarkıların aklı hep sende
Tıpkı ben gibi
Olur da bir gun
gercekten istersen kalbimi taa icten
Olur da bir gun
gercekten aşkımı kabul edersen
Sokaklara cıkıp cocuklar gibi
La la la diye şarkı soylerim
Kanatlar takıp bir kalem alıp
Adını gokyuzune yazarım boyarım
la la la yazarım
la la la boyarım

Eflatun'un "Tıpkı Ben Gibi" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda aşkın ve sevginin duygusal yönleri vurgulanmış. Şarkıdaki dizelerdeki imgeler ve metaforlar sevgiyi ve özlemi ifade etmektedir. Güvercinlerin saçlarında, balıkların gözlerinde, sabahların, akşamların ve şarkıların akılda hep sevgiliyi tutmak ve onunla özdeşleşmek gibi anlamlar barındırıyor. Ayrıca, şarkının sözlerindeki duygusal derinlik ve samimiyet de dinleyenleri etkilemekte.

Şarkının sözlerindeki umut dolu cümlelerde, sevgilinin kabulüyle beraber neşe ve mutluluk içinde olmayı ifade etmekte. Sokaklarda çocuklar gibi neşeli şarkılarla dolaşmak, kanat takıp adını gökyüzüne yazmak ve boyamak gibi hareketler sevgilinin kabulüyle gelen özgürlüğü ve mutluluğu simgeler.

Eflatun'un bu şarkısı, aşkın temel unsurlarını ve duygularını derinlikli bir şekilde ifade etmektedir. Dinleyenleri duygusal olarak etkileyen ve umut veren bu şarkı, içinde barındırdığı anlamlarla ve melodisiyle dinleyenlere güzel anlar yaşatabilir.

Geri