AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

edX sertifika ucretli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

edX sertifika ücretli mi?​

edX Courses: İçerisinde MIT ve Harvard gibi farklı üniversitelerin de kurslarının yer aldığı edX, ücretsiz kurslar alabileceğiniz bir platform. Kursları her ne kadar ücretsiz alsak da, sertifika için ücret ödememiz gerekiyor.

EdX Course nedir?​

edX birden fazla derse sahip online eğitim platformudur. Öğrencileri kariyerlerinde yardımcı olacak beceriler öğrenmeye davet eder. 2012’de Harvard and the Massachusetts Institute of Technology’den birkaç bilim adamı tarafından kurulmuştur. Bir yılı tamamladığında yaklaşık bir milyon kullanıcıya sahipti.

EdX hesabı nedir?​

EdX hesabı nedir?
edX, üniversite düzeyinde online derslerin bulunduğu bir eğitim platformudur. İçerisinde ücretli ve ücretsiz dersler yer alır ve öğrencilerine, aldıkları dersin sonunda sertifika kazanabilme imkanı sunar.
EdX Kursları Kursların tamamı online ve ücretsizdir. Yaklaşık 4-6 hafta arası sürmektedir. Her alanda ve her konuda yüzlerce kurs bulunur. Ücretsiz olarak ulaştığınız video derslere, ödevlere ve foruma ek olarak eğer ücret öderseniz sınavlara, projelere ve sertifikaya da erişim sağlayabilirsiniz.

Online sertifika geçerli mı?​

İnternet ortamında çeşitli eğitim programlarına yönelik alınan sertifikaların zaman-mekân kısıtlaması yoktur. Bireyin istediği her an eğitimlere ulaşım sağlayarak, başarı elde edebilmesi mümkün hale gelir.

Coursera sertifika gönderiyor mu?​

Coursera, dünyanın önde gelen üniversitelerinden “MOOCs” veya Massive Open Online Courses olarak bilinen çevrimiçi kurslar sunan çevrimiçi bir eğitim sağlayıcısıdır. Coursera’da her alandan binlerce kurs bulunmaktadır. Kurslar genel itibariyle ücretsiz olup sertifikaları ücretli olmaktadır.

edX ücretsiz sertifikası nasıl alınır?​

edX ücretsiz sertifikası nasıl alınır?
İçerisinde ücretli ve ücretsiz dersler yer alır ve öğrencilerine, aldıkları dersin sonunda sertifika kazanabilme imkanı sunar. Ücretsiz derslere erişim için www.edx.org sitesini kullanmayınız, bunu yerine ücretsiz derslere erişim için https://enterprise.edx.org/mef-university/ sitesini kullanınız.

edX ne kadar?​

Bazı edX dersleri ücretsiz olsa da, edX ücretsiz sertifika vermiyor. edX’te onaylı bir sertifika almak için ücret ödeniyor. Fiyatlar derse göre değişiyor. $50 ila $300 arası değişiklik gösteriyor.

Coursera sertifikası ne ise yarar?​

Verilen sertifikalar öğrencileri hem teşvik hem de motive etmek için muhteşem bir yol. Böylelikle hedeflerinden vazgeçmeden çalışmalarına devam ediyorlar. Coursera sertifikanızı LinkedIn profilinize koyabilir, gelecekteki işvereniniz için muhteşem bir etki bırakaiblirsiniz.

Futurelearn ücretsiz mi?​

Futurelearn ücretsiz mi?
oldukça saygın pek çok üniversitenin katkısıyla ücretsiz online eğitim veren site.

Udacity ücretsiz mi?​

Udacity, Stanford eğitmenleri Sebastian Thrun ve Peter Norvig’in “Yapay Zekaya Giriş” kursunu herkese ücretsiz, çevrimiçi olarak sunmaya karar vermeleriyle çevrimiçi öğrenmede bir deney olarak başlamıştır.

edX dersleri ingilizce mi?​

Dünyanın en iyi üniversitelerinden ve kurumlarından çevrimiçi derslerle İngilizce becerilerinizi geliştirmeniz için inanılmaz bir fırsat.

edX kimin?​

edX kimin?
EDX, Harvard Üniversitesi ve MIT tarafından 2012’de kurulan bir online eğitim platformu. Akademik camiada MOOC (Massive Open Online Course) olarak bilinen online kursların bulunduğu bir site. Dünyanın en iyi üniversitelerinin verdiği birçok kursu ücretsiz almak ve kurs sonunda sertifika kazanmak mümkün.

Merhaba,

edX kursları genellikle ücretsiz alınabilir ancak sertifika almak isterseniz bunun için bir ücret ödemeniz gerekmektedir. Yaklaşık olarak edX sertifikaları $50 ila $300 arasında değişen fiyatlarla sunulmaktadır. Bu sertifikalar, aldığınız kursun tamamlanmasının ardından size verilir ve başarı belgesi niteliğindedir.

edX, Harvard Üniversitesi ve Massachusetts Institute of Technology (MIT) tarafından kurulan online eğitim platformudur. Dünyanın en iyi üniversitelerinden birçok kursu ücretsiz olarak almanıza imkan tanırken sertifika almak istediğinizde belirlenen ücreti ödemeniz gerekmektedir.

Kısacası, edX'te ücretsiz olarak kurslara katılabilir ve eğitim alabilirsiniz. Ancak sertifika almak isterseniz buna bağlı olarak belirlenen bir ücreti ödemeniz gerekmektedir. Eğitim platformlarının farklı seçenekleri ve avantajları olduğunu unutmamak önemlidir. Herhangi bir sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri