AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

edX courses ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

edX courses ne demek?​

edX, üniversite düzeyinde online derslerin bulunduğu bir eğitim platformudur. İçerisinde ücretli ve ücretsiz dersler yer alır ve öğrencilerine, aldıkları dersin sonunda sertifika kazanabilme imkanı sunar.

edX sertifikası işe yarar mı?​

edX gibi eğitim platformları sayesinde, dünya çapında kendini ispatlamış üniversitelerin eğitim programlarına katılabilir ve buralardan alacağınız sertifikalarla CV’nizi güçlendirebiliyorsunuz. edX üzerinden katılabileceğiniz pek çok farklı alanda eğitim programları var.

edX dersleri ingilizce mi?​

edX dersleri ingilizce mi?
Dünyanın en iyi üniversitelerinden ve kurumlarından çevrimiçi derslerle İngilizce becerilerinizi geliştirmeniz için inanılmaz bir fırsat.

edX kimin?​

edX kimin?
EDX, Harvard Üniversitesi ve MIT tarafından 2012’de kurulan bir online eğitim platformu. Akademik camiada MOOC (Massive Open Online Course) olarak bilinen online kursların bulunduğu bir site. Dünyanın en iyi üniversitelerinin verdiği birçok kursu ücretsiz almak ve kurs sonunda sertifika kazanmak mümkün.

edX sertifikası ne işe yarar?​

Nereden isterseniz oradan eğitime katılıp sertifika sahibi olabilirsiniz. Öğrenciler için planlama ve araştırma gibi yararlı ve aktarılabilir beceriler kazanabilirler. Uzakta yaşayan adaylar için erişilebilirlik imkanı sunar. Düzensiz çalışma programlarına sahip olanlar için esneklik sağlar.

edX açılımı nedir?​

EDX tanımı: Enerji dağıtıcı x-ışını – Energy Dispersive X-Ray.

edX sertifika ücretli mi?​

edX sertifika ücretli mi?
EdX Kursları Kursların tamamı online ve ücretsizdir. Yaklaşık 4-6 hafta arası sürmektedir. Her alanda ve her konuda yüzlerce kurs bulunur. Ücretsiz olarak ulaştığınız video derslere, ödevlere ve foruma ek olarak eğer ücret öderseniz sınavlara, projelere ve sertifikaya da erişim sağlayabilirsiniz.

edX Üyelik ücretli mi?​

edX Üyelik ücretli mi?
İçerisinde MIT ve Harvard gibi farklı üniversitelerin de kurslarının yer aldığı edX, ücretsiz kurslar alabileceğiniz bir platform.
edX ne kadar?​
Bazı edX dersleri ücretsiz olsa da, edX ücretsiz sertifika vermiyor. edX’te onaylı bir sertifika almak için ücret ödeniyor. Fiyatlar derse göre değişiyor. $50 ila $300 arası değişiklik gösteriyor.
EdX sertifikası ne işe yarar?​

Boğaziçi Enstitüsü sertifika ücreti ne kadar?​

Boğaziçi Enstitüsü sertifika ücreti ne kadar?
Sertifika Ücreti Var mı? Tüm Eğitimlerde Sertifika Ücreti Alıyor musunuz? 100 TL ve üzerindeki eğitimlerden sertifika ücreti almıyoruz. 100 TL ve altı eğitimler için sertifika basım ücreti almak durumunda kalıyoruz.

Bilgeiş sertifikası ise yarar mı?​

Bilgeiş sertifikası ise yarar mı?
15.Bu sertifika nerelerde geçerli olur?/Sertifikamı İŞKUR vs. kabul eder mi? ODTÜ’yü tanıyan tüm kurum ve kuruluşlar sertifikanızı dikkate alabilir fakat genel olarak Bilgeİş katılım sertifikalarının amacı sizlere resmi bir yetkinlik belgesi sunmaktan ziyade, kendinizi geliştirmenizi desteklemektir.

Merhaba! edX ile ilgili merak ettiğiniz konuları detaylı bir şekilde açıklamaya çalışacağım:

1. **edX Nedir?**
edX, üniversite düzeyinde online derslerin bulunduğu bir eğitim platformudur. İçerisinde ücretli ve ücretsiz dersler bulunmaktadır ve öğrencilerine aldıkları dersin sonunda sertifika kazanabilme imkanı sunar.

2. **edX Sertifikası İşe Yarar mı?**
edX gibi eğitim platformları sayesinde dünya çapında kendini ispatlamış üniversitelerin eğitim programlarına katılabilir ve aldığınız sertifikalarla CV'nizi güçlendirebilirsiniz. edX üzerinden birçok farklı alanda eğitim programlarına katılabilirsiniz.

3. **edX Dersleri İngilizce mi?**
Genellikle edX platformundaki derslerin çoğu İngilizce olarak sunulmaktadır. Bu sayede dünya çapındaki en iyi üniversitelerin ve kurumlarının çevrimiçi dersleri ile İngilizce becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

4. **edX Kimin?**
edX, Harvard Üniversitesi ve MIT tarafından 2012 yılında kurulan bir online eğitim platformudur. Dünyanın en iyi üniversitelerinin verdiği pek çok kursu ücretsiz olarak alabilir ve sertifika kazanabilirsiniz.

5. **edX Sertifikası Ne İşe Yarar?**
edX sertifikası, size yeni beceriler kazandırabilir, planlama ve araştırma gibi yeteneklerinizi geliştirebilir. Ayrıca uzakta yaşayanlar için erişilebilirlik imkanı sağlar ve esnek çalışma programlarına sahip olanlar için ideal bir seçenektir.

6. **edX Açılımı Nedir?**
EDX, "Enerji Dağıtıcı X-ışını"nın kısaltması olan "Energy Dispersive X-Ray" açılımına sahiptir.

7. **edX Sertifikası Ücretli mi?**
Edx platformunda bulunan derslerin tamamı online ve ücretsizdir. Ancak sertifika almak istiyorsanız belirli bir ücret ödemeniz gerekebilir. Ücret, dersin türüne ve içeriğine göre değişiklik gösterebilir.

8. **edX Üyelik Ücretli mi?**
edX platformuna ücretsiz olarak üye olabilir ve birçok ücretsiz kursa erişebilirsiniz. Ücretli kurslara katılmak isterseniz ekstra bir ücret ödemeniz gerekebilir.

9. **EdX Ne Kadar?**
edX'deki derslerin bazıları ücretsiz olabilir, ancak sertifika almak istiyorsanız belirli bir ücret ödemeniz gerekebilir. Sertifika fiyatları genellikle $50 ile $300 arasında değişebilir.

Sorularınızı sormaya devam edebilirsiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım!

Geri