- Konu Yazar
EDU uzantısı hangi kurumlara aittir?
Cevap: “gov” uzantılı siteler devlete ait sitelerdir. “edu” uzantılı siteler eğitim kuruluşlarına iat sitelerdir.Edu uzantılı bir sitenin özelliği nedir?
Edu uzantılı bir sitenin özelliği nedir?edu: Education kelimesinin baş harflerinden oluşturulmuş olan bu uzantı, eğitim kuruluşları tarafından kullanılıyor. biz: Kayıt koşulu bulunmadığı için sık tercih edilen uzantı, firma ve uluslararası organizasyonlar tarafından kullanılıyor.
Edu ve gov uzantılı siteler nelerdir?
Cevap: “edu” uzantılı siteler eğitim siteleri, “gov” uzantılı siteler devlete ait siteleridir. Bu siteler güvenilir kaynaklardır.Edu uzantılı siteler güvenilir mi?
Edu uzantılı siteler güvenilir mi?Cevap: edu”, eğitim kurumları sitelerine özel bir uzantıdır. “gov” devlet kurumlarına ait sitelerin uzantısıdır. Bu kurumlar güvenilir olduğu için bilimsel çalışmalarda bu sitelerden alınan bilgiler kullanılır.
Edu ve gov ne anlama gelir?
.gov (Goverment): Hükümet kuruluşları tarafından kullanılabilir. .edu (Education): Üniversiteler gibi eğitim kurumları kullanabilir. .org (Organization): Ticari olmayan, kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlar kullanır. .com (Commercial): Ticari kuruluşlar tarafından tercih edilir.Edu ve gov uzantılı sitelerin güvenliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Edu ve gov uzantılı sitelerin güvenliği hakkında ne düşünüyorsunuz?d) Bilimsel araştırmalarda “edu ve gov” uzantılı sitelerin güvenirliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevap: “edu” uzantılı siteler eğitim kurumlarına, “gov” uzantılı siteler devlet kurumlarına aittir. Bu sitelerde bulunan bilgiler doğrudur.
Edu ifadesi nedir?
Edu uzantılı siteler eğitim siteleri olarak ifade edilebilmektedir. Edu uzantısı education kelimesinden gelmektedir. Bu kelimenin ise eğitim anlamına geldiği bilinmektedir. Edu uzantısının yanına ise bulunduğu ülkenin kod adı getirilmektedir.Edu bağlantısı nedir?
Edu bağlantısı nedir?İşte edu uzantısı da eğitim alanında tercih edilen uzantıdır. Edu kelime olarak İngilizce education kelimesinin kısaltılmış halidir. Education eğitim anlamına geliyor. Bu nedenle eğitim alanında bu uzantı tercih edilmektedir.
Edu ve Gov ne anlama gelir?
Gov ve edu uzantılı siteler sizce neden güvenli?
Gov ve edu uzantılı siteler sizce neden güvenli?Cevap: gov” uzantılı siteler, devlete ait sitelerdir. “edu” uzantılı siteler ise üniversite gibi eğitim kurumlarına ait sitelerdir. Bu siteler devlet politikaları dahilinde bilgi sunan, doğruluğu tartışmasız sitelerdir. Bu nedenle daha güvenlidir.
Edu ve Gov uzantılı sitelerin güvenliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gov olmak ne demek?
Gov olmak ne demek?ABD merkezli bir uzantı olan gov yalnızca Federal Hükümet’e ait olan sitelerinin sonunda olur ve bu da o sitelerin hükümete bağlı olduğu gösterir. İnternet sitesi uzantısının gov olması için devlet kurumlarından birine ait bir kuruluşa ait olması gerekmektedir.