AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Edis an sarkisini kime yazdi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Edis an şarkısını kime yazdı?​

Şarkı listesi
No. | Başlık | Şarkı yazar(lar)ı
1. | “Roman” | Edis
2. | “Çok Çok” | Alper Narman · Edis · Onurr
3. | “Yalan” | Alper Narman · Edis · Onurr
4. | “Sevişmemiz Olay” (feat. Yasemin Mori) | Serhat Şensesli · Yasemin Mori

Dem kime yazıldı?​

Duydum ki ‘Dem’ şarkısını kız arkadaşınız olan manken Didem Soydan’a yazmışsınız.

Sezen Aksu Git şarkısını kime yazdı?​

Sezen Aksu Git şarkısını kime yazdı?
Sezen Aksu-Aysel Gürel-Onno Tunç üçlüsü büyük şarkılara imza atsalar da, Sezen Aksu ile Onno Tunç’un beraber yapmış oldukları şarkılar aşkla haykırmıştır; söz ve besteleri. Sezen Aksu’nun konserlerde anlatımıyla “Git” şarkısı bir gecede yazılmıştır.

Edis Arıyorum hangi şarkıya benziyor?​

‘Arıyorum’ adlı şarkının sözü ve müziği tıpkı ‘Martılar’da olduğu gibi Emrah Karakuyu’ya ait. Şarkının aranjesi ise yine ‘Martılar’da olduğu Ozan Çolakoğlu imzalı.

Arıyorum şarkısı ne zaman çıktı?​

2021Arıyorum / Çıkış tarihi

Ben sende tutuklu kaldım kim yazdı?​

Ben sende tutuklu kaldım kim yazdı?
Minik Serçe Sezen Aksu, yeni sevgilisi Cem Baba’nın gözlerine bakarak 5 dakika içinde “Tutuklu Kaldım” ismini verdiği şarkısını yazdı. Şarkı, Aksu’nun Eylül’de piyasaya çıkacak yeni albümünde yer alacak. Bu şarkıyı dinleyenler, “Bu albüm Sezen Aksu’nun dönüşü olacak.

Sezen Aksu Onno Tunç neden ayrıldı?​

Kavgalardan ve kalp ağrılarından yıpranan ikili, 1992 yılında ayrılmaya karar verdi. Ancak sanatlarını icra edebilmek için birlikte çalışmaya devam ettiler. İkisi de başka insanlarla evlenip yuvalarını kurdular. 14 Ocak 1996 yılında Sezen Aksu, acı haberle sarsıldı.

Sezen Aksu Sen Ağlama kime yazıldı?​

“Sen Ağlama”, Sezen Aksu’nun 1984 yılında Sembol LP etiketiyle yayınlanan Sen Ağlama albümünün ilk şarkısıdır. Sözü Aysel Gürel ve Sezen Aksu tarafından yazılan şarkının müziği Onno Tunç tarafından bestelenmiştir.

Yalnızca Sitem kime ait?​

Yalnızca Sitem kime ait?
metin senturk’un (avaz avaz bagirarak) soyledigini zannettigi * sarki. metin senturkün gerçekten hakkını vererek söylediği leziz şarkıdır. fasıllarda çalgıcıya üçbeş verilir, defalarca istenir, sonunda rakıya boğulunur, hüzün kumkuması olunur türden güçlü bir şarkıdır.

Martılar klibindeki kadın kim?​

Cemre Kemer, çiçeği burnunda şarkıcı Edis Görgülü’nün klibinde oynadı…

Arıyorum kim söylüyor?​

Türkçe pop dünyasının yetenekli isimlerinden Edis, yeni şarkısı “Arıyorum”u bugün yayınladı. Edis Görgülü, söz ve bestesi Emrah Karakuyu’ya ait, düzenlemesini Ozan Çolakoğlu’nun gerçekleştirdiği ‘Arıyorum’un müzik videosunda mitolojiden esinlendi.

Edis Arıyorum şarkısı ne zaman çıktı?​

Edis Arıyorum şarkısı ne zaman çıktı?

Ben sende tutuklu kaldım ne anlama gelir?​

sezen aksu parçası üzerine ayrılan kadın/erkeğin pişmanlık duyması ardından, unutamadıgını belirten söz.

Ben sende tutuklu kaldım zalim istanbul kim söylüyor?​

Cemre karakteri şimdi de Sezen Aksu’nun seslendirdiği “Ben Sende Tutuklu Kaldım” adlı parçayı seslendirdi.

Edis, "Arıyorum" şarkısını Emrah Karakuyu'ya ait olan sözleri ve müziği ile seslendirmiştir. Şarkının düzenlemesi ise Ozan Çolakoğlu tarafından yapılmıştır.

"Arıyorum" şarkısı 2021 yılında çıkmıştır.

"Ben Sende Tutuklu Kaldım" şarkısını Sezen Aksu yazmıştır. Sezen Aksu, yeni sevgilisi Cem Baba'ya gözlerine bakarak hızlıca bu şarkıyı yazmış ve Eylül'de çıkaracakları albümünde yer vereceğini duyurmuştur.

Sezen Aksu'nun "Sen Ağlama" şarkısının sözleri Aysel Gürel ve Sezen Aksu'ya, müziği ise Onno Tunç'a aittir.

"Yalnızca Sitem" şarkısı, genellikle Metin Şentürk tarafından seslendirilmiş olsa da aslında başka bir sanatçıya aittir.

Klibindeki kadın Cemre Kemer, Edis'in "Martılar" adlı şarkısının klibinde yer almıştır.

"Ben sende tutuklu kaldım zalim İstanbul" sözleri ise Sezen Aksu'ya ait olan şarkının sözleridir.

Geri