AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Edirne Tava Ciğeri Nasıl Yapılır

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Edirne Tava Ciğeri yapılışı


Edirne Tava Ciğeri Tarifi

Edirne Tava Ciğeri Malzemeler:
Dana ciğeri,
buğday unu,
yağ,tuz,
kurutulmuş kırmızı biber

imagesedirnetavacigerinasilyapilir5ad3f70ec21e1

Edirne Tava Ciğeri pişirilmesi
Ciğerlerimizi alırken kağıt inceliğinde doğratalım eğer doğratamıyorsak biraz dondurucuda bekletelim bu ince doğramamızı kolaylaştıracaktır once 23 cm uzunluğunda keselim ardından bu parcalarıda inceltelim Doğradığınız bu ciğerleri una bulayıp,fazla ununu tel suzgecte sallayarak akıtınBu işlemleri yaparken bir yandan da derince bir tavada bol yağ kızdırın,ciğerleri kızgın yağda kızartın,kızartırken bir kez karıştırın ki her yanı eşit kızarabilsinBir kac dakika kızarması icin yeterliAynı yağda bir iki kuru kırmızı biber de kızartınYanında domates ve kuru soğanla servis yapınAfiyet olsun
 
Geri
Üst