AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Eczacilik KYK bursu ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Eczacılık KYK bursu ne kadar?​

Burs başvurusunda bulunmak için TEV Burs Başvuru Formu www.tev.org.tr web adresinden doldurulup, yazıcıdan çıktısı alınarak ek istenilen belgelerle birlikte öğrenci işlerine teslim edilecektir. Burslar 9 ay süreli olup üniversite öğrencilerine 400 TL ödeme yapılır.

SSYV bursu ne kadar?​

Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı, 2021-2022 eğitim öğretim yılında Tıp, Eczacılık, Hemşirelik, Diş Hekimliği ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinin Lisans bölümlerinde okuyan öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla karşılıksız burs vermektedir. Karşılıksız burs süresi 9 ay olup, ayda “500,00 TL” dir.
Nereden burs alabilirim? Bir üniversite öğrencisi, devletten ve/veya vakıf ve derneklerden burs alabilir. Devlet, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) aracılığıyla burs verir. KYK, burs ve kredi vermektedir.
2021 kyk bursu ne kadar?
2021 yılı için belirlenen ücret; lisansta aylık 650 TL, yüksek lisansta 1300 TL ve doktorada 1950 TL olarak belirlenmişti. Burs ödemeleri, bir eğitim senesinde 12 defa yapılıyor. Her ay başında öğlencilerin T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre burs ödemesi yapılmakta.
Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı ne kadar burs veriyor?
2010 yılından itibaren Tıp, Eczacılık, Hemşirelik, Diş Hekimliği ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinin Lisans Bölümlerinde okuyan 2. sınıf ve üstü lisans öğrencilerine eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla vakfımız karşılıksız burs vermektedir. Burs süresi 9 ay olup, ayda “550,00 TL” dir.

Devlet tıp öğrencilerine ne kadar burs veriyor?​

SSYV Burs Miktarı 550 TL Oldu Vakıf yaptığı açıklamada 2021-2022 eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerine 500 TL karşılıksız burs verecek. Burs başvuruları internet üzerimden online olarak yapılırken, şahsen başvuru alınmayacağı duyuruldu.

2021 2022 KYK burs miktarı ne kadar olacak?​

Bakan Kasapoğlu, 2022 yılında ise kredi-burs miktarını, lisans öğrencilerinde 850 liraya, yüksek lisans öğrencilerinde 1700 liraya, doktora öğrencilerinde 2 bin 550 liraya çıkardıklarını da hatırlattı.
İOKBS BURS NE KADAR 2022? Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle bursluluk sınavını kazanan öğrencilere aylık olarak yapılan ödeme 2021-2022 eğitim öğretim yılında zamlanarak 470 TL’ye çıktı.
Bursluluk yardımı ne kadar?
Bundan böyle aylık olarak verilecek burs miktarı ise 468,54 TL dir. PYBS bursu zam gelmemiş haliyle 1 ayda bir yatırılmak koşuluyla 468,54 TL’dir. Yeni eğitim öğretim döneminde burslara zam gelmesi beklendiğinden bu rakamda değişim olacağını bilmenizi isteriz. Parasız yatılılık ve bursluluk ödemeleri her ay ödenir.

Geri