AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ece Uslu Resimleri,Ece Uslu Fotoğrafları,

haberci

Yeni Üye
Ece Uysal Fotoları
1974 yılında İzmir'de doğdu İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bale ve müzik eğitimi aldı Lise yıllarında iki yıl her tarafında Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'na devam etti 1988 yılında annesi ile İstanbul'a yerleşti
Türk Koleji, Eseniş ve Evrim kolejlerinde okul yıllarını geçirirken aynı zamanda Ferhan Şensoy Nöbetçi Tiyatrosu'nda bir sene boyunca oyuncu olarak çalıştı Yine aynı dönemlerde Başak Gürsoy Mankenlik Ajansına'na alt olarak beş sene boyunca fotomodellik ve oyunculuğu yaptı
Filmografi
Son Ders: Aşk ve Üniversite (2008)
Elveda Derken(2007) Lale
Cam Köşk (2006) Cahide Kutlu
Sihir (2004)
Aşkımızda Ölüm Var (2004) Pervin
Zerda(2002) Zerda
Bana Abi De (2002) Zeynep
Benimle Evlenir Misin (2001)
Allah ’A Ismarladık (2000)
Kara Melek (1996) (ufak) Şule Saylan
Sahte Dünyalar (1995)
Palavracı (1994)
Sarı Tebessüm (1992)
Ah Gardaşım (1991)
Elveda Derken (2007)
Kızım Nerede (2010)
*

Ece Uslu'nun hayatı ve filmografisi hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Ece Uslu, 1974 yılında İzmir'de doğmuş ve İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bale ve müzik eğitimi almıştır. Lise yıllarında Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'na devam etmiş ve annesiyle birlikte 1988 yılında İstanbul'a yerleşmiştir. Eğitim hayatı sırasında Türk Koleji, Eseniş ve Evrim kolejlerinde okurken aynı zamanda Ferhan Şensoy Nöbetçi Tiyatrosu'nda oyunlarda yer almıştır. Aynı dönemlerde de Başak Gürsoy Mankenlik Ajansı'na bağlı olarak fotomodellik ve oyunculuk yapmıştır.

Ece Uslu'nun filmografisinde yer alan bazı yapımlar şunlardır:
- "Elveda Derken" (2007) - Lale
- "Cam Köşk" (2006) - Cahide Kutlu
- "Sihir" (2004)
- "Aşkımızda Ölüm Var" (2004) - Pervin
- "Zerda" (2002) - Zerda
- "Bana Abi De" (2002) - Zeynep
- "Benimle Evlenir Misin" (2001)
- "Allah ’A Ismarladık" (2000)
- "Kara Melek" (1996) - Şule Saylan (küçük rol)
- "Sahte Dünyalar" (1995)
- "Palavracı" (1994)
- "Sarı Tebessüm" (1992)
- "Ah Gardaşım" (1991)
- "Kızım Nerede" (2010)

Ece Uslu'nun oyunculuk kariyeri boyunca birçok farklı projede yer almış ve sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir. Oyunculuk yeteneği ve başarılı performansları ile dikkat çeken bir isimdir. Umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur. Eğer daha fazla bilgi veya fotoğraf isterseniz, bana sormaktan çekinmeyin.

Geri