AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ece Gursel Mayıs Akşamı Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Ece Gursel Mayıs Akşamı Şarkısı
Ece Gursel Mayıs Akşamı Şarkı Sozleri
Ece Gursel Mayıs Akşamı Şarkı Sozleri
Seni duşunmek seni hayal etmek
Bir dua gibi her gece
Kalbi dinlemek heyecanla attığını gormek
Tekrar tekrar mucize
Sozler caresiz artık doğru kan kalem
Dudaklarımda kilit oysa daha cok erken
İcime işledin artık buyulendi ruhum
Sol yanıma seninle sonsuz kilit vurdum
Bir mayıs akşamı aşka yonelirken
Sende sende sende huzur buldum
O mayıs akşamı sana gelirken
Sende sende sende son buldum

Ece Gürsel'in "Mayıs Akşamı" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve etkileyici. Şarkıda aşkı, özlemi ve hislerin derinliğini hissedebiliyoruz. İşte şarkının sözlerine dair detaylı bir açıklama:

"Seni düşünmek seni hayal etmek
Bir dua gibi her gece"
Bu kısımda, şarkının başlangıcında anlatılan duygusal bir hava var. Aşkı düşünmek, hayal etmek ve bir dua gibi her gece ona yöneltmek hissediliyor.

"Kalbi dinlemek heyecanla attığını görmek
Tekrar tekrar mucize"
Bu bölümde, kalbinin heyecanla attığını hissetmek ve onu görmek, bir mucize gibi tekrar tekrar yaşanıyor. Kalpte hissedilen bu heyecan ve mucizevi duygular anlatılıyor.

"Sözler çaresiz artık doğru kan kalem
Dudaklarımda kilit oysa daha çok erken"
Bu kısımda, duyguların ifade edilemez olduğu anlatılıyor. Sözlerin çaresiz kaldığı ve doğru kelimenin bulunamadığı vurgulanıyor. Dudaklarda kilitlenen duygular, daha fazla konuşmadan önce geliyor.

"İçime işledin artık büyülendi ruhum
Sol yanıma seninle sonsuz kilit vurdum"
Burada ise, karşılıklı hislerin derinleştiği ve birbirlerinin ruhlarına dolduğu vurgulanıyor. O kişinin sol yanında sonsuz bir kilit vurulduğu, ruhlar arasında güçlü bir bağın olduğu anlatılıyor.

"Bir mayıs akşamı aşka yönelirken
Sende sende sende huzur buldum
O mayıs akşamı sana gelirken
Sende sende sende son buldum"
Şarkının son bölümünde ise, aşkın ve huzurun bulunduğu bir Mayıs akşamına gönderme yapılıyor. Bu akşamda sevgilinin yanında huzur ve mutluluğu bulduğu ve o akşamda da sevgilisinin yanında son bulduğu anlatılıyor. Aşkla başlayan bir yolculuğun sonunda hayatın anlamını ve mutluluğu bulduğu hissediliyor.

Geri