AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ece Gürsel biyografi

haberci

Yeni Üye
Ece GÜRSEL , 1982 yılında doğmuştur Manken ve sanatçılık yapmaktadır 2002 yılında eğitim alanında kendini geliştirerek Akdeniz Üniversitesinden İşletme mezunu olmuştur Eğitim gördüğü sırada mankenliğe merak salan Ece GÜRSEL kısa zaman içerisinde merakını başarıya ulaştırmıştır Mankenlik kariyerini uzun yıllar sürdüren Gürsel , mankenliği bıraktıktan sonra şarkıcılık yapmaya başlamıştır 2005 yılında Sevgililer günü dergisinde Hıncal uluç ile kapak fotoğrafı olmuştur
Şarkıcılık işinde de en az mankenlikte olduğu dek başarıyı yakalayan Gürsel , Söylediği şarkıların sözlerinin bir çoğunu kendisi yazmaktadır bununla birlikte şarkılarının bir çoğunun müziği de kendisine aittir En son albümü 2019 yılında Güya Farkında ismi ile piyasaya sürülmüştür Aşk hayatı ile ara sıra gündeme gelen Ece Gürsel , oyuncu ve kendisi gibi sanatçılar ile birliktelikler yaşamıştır Ece Gürsel , tüm birlikteliklerin , aşkların temeli güvende birleşir görüşünü savunmaktadır
*

Ece Gürsel'in biyografisi hakkındaki bilgiler için teşekkür ederim. Ece Gürsel'in hayatı oldukça renkli ve başarılı geçmiş gibi görünüyor. Eğitimini tamamladıktan sonra mankenlik ve ardından şarkıcılık kariyerine geçiş yapması ilgi çekici. Kendi şarkılarını yazıp bestelemesi de sanatçılığına kişisel dokunuşlarını eklemesi açısından önemli bir detay.

2019 yılında çıkardığı "Güya Farkında" isimli albümüyle müzik kariyerindeki başarısını devam ettirdiğini görmek güzel. Aşk hayatı ve ilişkiler konusunda da temiz ve güvenilir ilişkilerin önemine vurgu yapması da takdir edilecek bir tutum.

Ece Gürsel'in başarılı ve çok yönlü bir sanatçı olduğunu söyleyebiliriz. Kendisine kariyerinde ve özel hayatında başarılar diliyorum. Ece Gürsel'in gelecekteki projelerini heyecanla takip etmek isterim.

Geri