AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ece Erken kac yildir evli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ece Erken kaç yıldır evli?​

Ece Erken, 1 Eylül 2008 tarihinde Tuncer Öztarhan’la evlendi. 2009’da boşandılar. 24 Haziran 2014 tarihinde Serkan Uçar ile İzmir’de evlendi. 7 Nisan 2015’te Eymen isminde bir oğlu oldu.
Ece Erken’in kocası kaç yaşında?
Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize’de dünyaya geldi.

Ece Erken şu an evli mi?​

Serkan Uçare. 2014–2015Tuncer Öztarhane. 2007–2009Ece Erken/Eşi
Ece Erken Ne zaman evlendi 2021?
Ece Erken ve uzun zamandır aşk yaşadığı avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlendiğini 28 Haziran 2021 tarihinde yaptığı paylaşımla duyurmuştu. 43 yaşındaki Erken, “Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik.
Ece Erken kimin yuvasını yıktı?
Sunucu Ece Erken ile 7 ay önce evlenen 42 yaşındaki Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kimliği belirsiz 2 kişi tarafından yerlerde sürüklenerek kurşunlandığı ve sağlık görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde yaşamını yitirmesi hem sosyal medyada hem de gündemde en çok konuşulan olay haline geldi.

Ece Erken kimlerle evliydi?​

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken’in üçüncü eşidir. Ece Erken’in ilk eşi Tuncer Öztarhan, oğlu Eymen’in babası Serkan Uçar ise 2. eşidir.
Ece Erken’in oğlunun adı ne?
Eymen uçarEce Erken / Oğlu

Ece Erken kimin arabanın aynası?​

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu’nun evinin önündeki arabalara zarar verirken güvenlik kameralarına yansıyan Erken olayla ilgili şöyle konuştu: “Çok sinirlendirdi beni malum şahıs. Aslında araçları çizecektim ama keskin bir şey bulamadım. Ben de aynayı büktüm.
Ece Erken kaç çocugu var?
Eymen uçarEce Erken / Çocukları
Ece Erken, 2014 yılında Serkan Uçar ile nikah masasına oturdu. Çift, bir yıl sonra ‘Geçimsizlik ve şiddet’ iddiası nedeniyle boşanmıştı. Çiftin Eymen adında bir oğlu bulunuyor.

Geri