- Konu Yazar
Ecco ayakkabı nerenin malı?
Danimarka merkezli Ecco markasının oldukça ilginç bir hikâyesi bulunuyor.Ilk adım ayakkabısı kaç numara?
Ortalama 11-12. ayda kullanılmaya başlanan ilk adım ayakkabısı; Bebeğinizin ayakları yaklaşık 11 cm ise 17-18 numara. 12.5-14 cm aralığında ise 19-20 numara olmalıdır.Ecco ayakkabı nerede satılır?
Ecco ayakkabı nerede satılır?Mağazalarımız
- Mağaza MALL OF İSTANBUL ADRES : Ziya Gökalp Mah.
- Mağaza ÖZDİLEKPARK ADRES : Büyükdere cad.
- Mağaza FORUM İSTANBUL ADRES : Kocatepe Mah.
- Mağaza MARMARA FORUM ADRES : Çoban Çeşme Koşuyolu bulvar S blok no:151 BAKIRKÖY / İSTANBUL Tel : 0 212 466 65 97.
- Mağaza CİTY`S NİŞANTAŞI ADRES : Teşviye Mah.
Ecco nasıl bir şeydir?
Ecco nasıl bir şeydir?Ecco, dünyanın en büyük ikinci büyük ayakkabı üreticisi. Son yıllarda çift haneli büyümelere imza atarak cirolarını 1.2 milyar euro’ya çıkarmışlar. 2013’de sattıkları ayakkabı adedi 20 milyon çift. 90 ülkede 1200 mono-brand mağazaları, 57 ulustan 20 bin çalışanları var.
Bebeklerin ilk adım ayakkabısı nasıl olmalı?
Bebeğiniz için kaymaz, esnek ama iyi bir formu olan taban ve hafif ayakkabılar alın. İlk ayakkabıları yaz aylarına rast geliyorsa, sandalet gibi önü tam açık olanlardan olmamalı, takılıp düşmelerden korumak için önü kapalı ama yanları açık, bilekten desteklenmiş ayakkabılar tercih edilmelidir.Bebeğin ilk ayakkabısı kaç numara?
0- 6 ay arası bebeklerin ayak uzunluğu 11 cm olur ve ayakkabı numaraları 17-18 arasıdır. Bebeklerin ayakları 6 -12 ay arasında 12 cm’e ulaşır ve ayakkabı numaraları 19 – 20 arasıdır. 12 – 18 ay arası bebeklerin ayak ölçüleri 14 cm’e ulaşırken ayakkabı numaraları da 21 – 22 arası olacaktır.Ilk adim ayakkabısı nasil olmalı?
Ilk adim ayakkabısı nasil olmalı?İlk adım ayakkabısı nasıl olmalı?
- Doğru büyüklükte olmalı.
- Hafif olmalı.
- 3. Esnek olmalı.
- Kaymaz tabanlı olmalı.
- 5. Uygun fiyatlı olmalı.
- Mümkün olduğunca cırtcırtlı olmalı.
- Bir çorapla denet: Bebeğin bu ayakkabıları çeşitli kalınlık ve uzunluklarda çoraplarla giyecek.
1 yaşındaki bebek ayakkabısı nasıl olmalı?
1 yaşındaki bebek ayakkabısı nasıl olmalı?Mümkünse, havanın dolaşımını sağladığı için deri. pamuk veya kanvas gibi doğal malzemelerden yapılmış ayakkabılar tercih edilmelidir. Plastik ayakkabılar ayakları terletir ve ovup mantar enfeksiyonlarına neden olabilir. Ayakkabılar pamuklu çoraplar ile giydirilmeli, ayakkabıların tabanı yumuşak olmalıdır.