- Konu Yazar
EBYS giriş nasıl yapılır?
Masaüstüne “T.C Sağlık Bakanlığı EBYS” adında kısa yol oluşmuştur. Bu kısa yola çift tıklayarak sisteme domainde iseniz “.saglik.gov.tr” uzantılı mail adresiniz ile giriş yapabiliriz. Domainde değilseniz, yukarıda bulunan “Ayarlar” alanından “Kullanıcı adı ve şifre” seçeneği ile de giriş yapabilirsiniz.Sağlık Bakanlığı Şifre Nasıl Alınır?
Sağlık Bakanlığı Şifre Nasıl Alınır?– Ana Sayfada (https://eposta.saglik.gov.tr) bulunan “Parolamı Unuttum” linkini kullanarak kendinize yeni bir parola belirleyebilirsiniz. Kullanıcı parolasını BG.PO.16 Parola Yönetim Politikasına göre oluşturmalıdır.
USES giriş nasıl yapılır?
USES giriş nasıl yapılır?kimlik numaranız eğitim havuzuna tanımlanır. Sonrasında uses.saglik.gov.tr adresindeki kayıt linkini tıklayarak kayıt olabilir, kayıt sırasında belirlediğiniz kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş yapabilirsiniz.
EBYS yi kimler kullanır?
E-İmza Çubuğunu Kimler Kullanabilir? EBYS Yazılımında, e-imza çubuğunu T.C. Devlet Teşkilatı Merkezi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı Cumhuriyet Üniversitesi Akademik/İdari birimlerinde üretilen resmi belgelere son imzayı atan en üst birim yöneticileri ve vekalet bırakabileceği yardımcıları kullanabilir.EBYS şifremi nasıl alırım?
EBYS şifremi nasıl alırım?EBYS ve E-Posta Şifre Yenileme İşlemi Nasıl Yapılır
- İnternet tarayıcısından arama motoruna sağlık E-Posta yazarak arama yapınız , arama sonuçlarından aşağıdaki resimde göründüğü şekilde Parolamı Unuttum linkine tıklayınız.
- Parolamı Unuttum linkine tıkladığımızda açılan sayfa da boş alanları doldurunuz.
USS şifresi nasıl alınır?
USS şifresi nasıl alınır?Sağlık.NET şifremi nereden alabilirim?
- Aile Hekimleri Sağlık.NET şifrelerini bağlı oldukları Halk Sağlığı il admininden alabilir veya sıfırlatabilirler.
- Firmalar Sağlık.NET şifre ve kullanıcı adlarını[email protected]adresinden alabilirler.
Aday Memurlarımız için mevzuat çerçevesinde Temel Eğitim ve Hazırlayıcı Eğitim. En doğru zamanda aldığınız eğİtİmdİr. Sağlık Bakanlığı bünyesinde personelimize Uzaktan Eğitim yöntemi ile sağlık eğitimleri sağlıyoruz.