AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ebru Yaşar Kahve Koydum Fincana Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Ebru Yaşar Kahve Koydum Fincana Şarkı Sozu
Ebru Yaşar Kahve Koydum Fincana sozleri
Ebru Yaşar Kahve Koydum Fincana
kahve koydum fincana
hele bakın şu cana
kahve koydum fincana
hele bakın şu cana
kor olasın kel salim
nasıldak ıyda bu cana
oy benim canım mircanım
dunyalarda bir canım
kor olasın kel salim
nasıldak ıyda bu cana
oy benim canım mircanım
dunyalarda bir canım
martinimin pulları
gece gectim yolları
martinimin pulları
gece gectim yolları
aslan mican geliyor
takmaz karakolları
oy benim canım micanım
dunyalarda bir canım
aslan mican geliyor
takmaz karakolları
oy benim canım micanım
dunyalarda bir canım
mican sen oleceksin
tabuta gireceksin
mican sen oleceksin
tabuta gireceksin
dokuz taht altında
nefes alıp vereceksin
oy benim canım micanım
dunyalarda bir canım
aslan mican geliyor
takmaz karakolları
oy benim canım micanım
dunyalarda bir canım
aslan mican geliyor
takmaz karakolları
oy benim canım micanım
dunyalarda bir canım

Merhaba! Ebru Yaşar'ın "Kahve Koydum Fincana" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda kahvenin fincana konulmasıyla başlayan bir hikaye anlatılıyor. Şarkıda geçen kelimeleri kısaca açıklayarak şarkının genel temasını anlatabilirim.

"Kahve koydum fincana, hele bakın şu cana" ifadesiyle başlanan şarkıda cana kahve ikram edilerek keyifli bir sohbetin habercisi olabilir. "Kor olasın kel salim" ifadesi ise genellikle şaşkınlık veya hayret ifade etmek için kullanılan bir deyimdir.

"Oy benim canım mırcanım, dünyalarda bir canım" dizelerinde ise sevgiliye hitap eden samimi bir ifade bulunmaktadır. "Martiminin pulları, gece gectim yolları" kısmı ise bir kişinin zorluklarla dolu hayatında yol alırken yaşadığı deneyimleri anlatıyor olabilir.

"Mican sen öleceksin, tabuta gireceksin" dizeleri ise yaşamın geçiciliği ve ölüm gerçeğine vurgu yapabilir. Ayrıca "aslan mican geliyor, takmaz karakolları" ifadesinde cesaret ve kararlılığa vurgu yapılıyor olabilir.

Genel olarak şarkıda, kahvenin fincana konması, sevgiye, hayata ve ölüme dair farklı temaların işlendiği bir hikaye anlatılıyor. Şarkının ritmi ve melodisiyle birlikte bu duygusal ve sembolik anlamlar dinleyicilere geçirilmeye çalışılmış olabilir. Umarım açıklamalarım faydalı olmuştur. Başka bir konuda yardımcı olmamı isterseniz lütfen belirtin.