Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ebru Yaşar Aslen Nereli?

SoruCevap

Yeni Üye
Ebru Yaşar Aslen Nereli? sorusu, ünlü şarkıcının kökeni hakkında merak edilen bir konudur. Ebru Yaşar, Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biridir. Şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden sanatçı, Türkiye’de birçok hayran kitlesine sahiptir. Aslen Sivaslı olan Yaşar, müzik kariyerinde birçok başarıya imza atmıştır. Kendine özgü tarzı ve güçlü sesiyle dikkat çeken sanatçı, Türk müziğinin sevilen isimlerinden biridir. Ebru Yaşar, müzik hayatına 1999 yılında başladı ve o günden bugüne kadar birçok hit şarkıya imza attı. Sanatçı, müzik kariyerindeki başarılarıyla da adından sıkça söz ettirmektedir.
İçindekiler

Ebru Yaşar aslen nereli?

Ebru Yaşar, Türk bir şarkıcıdır ve İzmir‘de doğmuştur. Ailesi de İzmirli’dir.

Ebru Yaşar kaç yaşında?

Ebru Yaşar, 8 Ekim 1978 tarihinde doğmuştur ve şu anda 43 yaşındadır.

Ebru Yaşar hangi müzik tarzını söylüyor?

Ebru Yaşar, genellikle Arabesk ve Fantezi müzik tarzlarında şarkılar söylemektedir.

Ebru Yaşar ne kadar kazanıyor?

Ebru Yaşar’ın kazancı hakkında net bir bilgi yoktur ancak Türkiye’nin önde gelen şarkıcılarından biridir.

Ebru Yaşar evli mi?

Ebru Yaşar, 2006 yılında iş adamı Reza Zarrab ile evlenmiş ancak daha sonra boşanmıştır.

Ebru Yaşar kaç çocuğu var?

Ebru Yaşar’ın 2 çocuğu vardır ve isimleri Alara ve Batuhan‘dır.

Ebru Yaşar hangi albümleri çıkardı?

Ebru Yaşar, bugüne kadar 12 stüdyo albümü çıkarmıştır ve en son 2020 yılında “Ben Ne Yangınlar Gördüm” adlı albümünü yayınlamıştır.

Ebru Yaşar kiminle düet yaptı?

Ebru Yaşar, birçok ünlü şarkıcıyla düet yapmıştır ancak en çok tanınanları İbrahim Tatlıses ve Serdar Ortaç‘la yaptığı düetlerdir.

Ebru Yaşar neden ünlü oldu?

Ebru Yaşar, 1990’ların sonunda müzik dünyasına adım attı ve o zamandan beri birçok hit şarkıya imza attı. Özellikle Arabesk ve Fantezi müzik türlerindeki şarkılarıyla tanındı.

Ebru Yaşar hangi okuldan mezun oldu?

Ebru Yaşar, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü’nden mezun oldu.

Ebru Yaşar hangi dizilerde oynadı?

Ebru Yaşar, birçok dizi ve filmde konuk oyuncu olarak yer almıştır ancak asıl olarak “Küçük Gelin” adlı dizide başrol oynamıştır.

Ebru Yaşar hangi ödülleri kazandı?

Ebru Yaşar, kariyeri boyunca birçok ödül kazanmıştır. Bunlar arasında Türkiye Müzik Ödülleri ve MÜYAP Altın Plak Ödülleri yer almaktadır.

Ebru Yaşar hangi şarkıları söylüyor?

Ebru Yaşar, kariyeri boyunca birçok hit şarkıya imza attı. Bunlar arasında “Aldırma Deli Gönlüm”, “Olmazsa Olmazımsın” ve “Ben Ne Yangınlar Gördüm” gibi şarkılar yer almaktadır.

Ebru Yaşar ne kadar boyunda?

Ebru Yaşar’ın boyu 1.68 metredir.

Ebru Yaşar nerede yaşıyor?

Ebru Yaşar, şu anda İstanbul’da yaşıyor.

Ebru Yaşar hangi burç?

Ebru Yaşar, Terazi burcu‘dur.

Ebru Yaşar hangi menşeli?

Ebru Yaşar, Türk kökenlidir.

Ebru Yaşar hangi renk saçlı?

Ebru Yaşar’ın saç rengi sarıdır.

Ebru Yaşar hangi renk gözlü?

Ebru Yaşar’ın göz rengi kahverengi‘dir.

Ebru Yaşar Aslen Nereli?

Ebru Yaşar İzmirli.
Ünlü şarkıcı 1978 doğumlu.
Aslen Sivaslıdır.
İlk albümü 1996 yılında çıktı.
En sevilen şarkılarından biri “Yalnızım Dostlarım” dir.

Pop müzik sanatçısıdır.
Annesi de şarkıcıdır.
Müzik kariyerine 14 yaşında başladı.
2019 yılında “Seni Anan Benim İçin Doğurmuş” şarkısıyla büyük başarı yakaladı.
2015 yılında “Aşkın Açamadığı Kapı” adlı albümü piyasaya çıktı.

Geri