AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ebru Polat Senden Nefret Ediyorum Şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Ebru Polat Senden Nefret Ediyorum Şarkısı 2019
Ebru Polat Senden Nefret Ediyorum sozleri
Gunlerdir evden cıkmadım
Hicbir telefona bakmadım
Dostlarım kapıdan notlar bırakmış
Kul tablaları dolup taşmış
Perdeleri kapadım
Işığı yakmadım
Son bir kac tane mumum kalmış
Bugun ne yedim hatırlamıyorum
Kac gundur ac yatıyorum
Ağlamak dışında uyudum kısa kısa
Uyandım yine ağladım hıckıra hıckıra
Ayılmaya calıştım da buz gibi suda
Duvarlarda yer kalmadı adını yaza yaza
Umrunda bile değilim biliyorum
ve senden nefret ediyorum
Kendime ihanet ediyorum
Cunku seni hala seviyorum

Ebru Polat'ın "Senden Nefret Ediyorum" şarkısı 2019 yılında yayınlanmış ve dinleyicilerle buluşmuştur. Şarkının sözleri oldukça duygusal ve derin anlamlar içermektedir. Şarkıda anlatılan hikaye bir aşk acısını ve bunun yarattığı içsel çalkantıları dile getirmektedir.

Şarkının sözlerinde anlatılan duygular oldukça dokunaklı ve etkileyicidir. Bir aşk acısının yarattığı yıkımı, çaresizliği ve hüznü hissedebilecek birçok dinleyiciyi derinden etkilemektedir. Anlatılan duyguların yoğunluğu dinleyiciyi derin bir içsel yolculuğa çıkarabilir ve kendi yaşadıklarıyla özdeşleşebilir.

Ebru Polat'ın dokunaklı sesi ve şarkının duygusal sözleri bir araya geldiğinde ortaya gerçekten etkileyici bir eser çıkmış. Aşkın yarattığı çelişkiler, kırılganlıklar ve karmaşık duygular şarkı sözlerinde oldukça başarılı bir şekilde aktarılmış.

"Senden Nefret Ediyorum" şarkısının derinliği ve dokunaklı sözleriyle dinleyicilerine aşkın karmaşıklığını ve acısını hissettirmesi, şarkının etkileyiciliğini artırmaktadır. Ayrıca, şarkının güçlü vokal performansı ve duygusal tonlamaları da dinleyicileri etkilemeye devam etmektedir.