AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ebru Polat Mutlu Ol Yeter Şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Ebru Polat Mutlu Ol Yeter Şarkısı 2019
Ebru Polat Mutlu Ol Yeter Şarkı sozu
Belkide dilinden bu şarkı duşmez
Dilin soylesede gonlun hissetmez
Bilsen bile benim icin farketmez
Bir tek dileğim var mutlu ol yeter
Bunu sana yazdığımı bilmezsin
Bir yabancı şarkı gibi dinlersin
Benim icin once tanrı sonra sensin
Bir tek dileğim var mutlu yeter
Kimse dolduramaz inan yerini
Bu şarkıda aşkımızın yemini
Hic duşunme mecnun muyum deli mi
Bu şarkımda aşkımı anlattım sana
Duymazsan sevgilim uzulmem buna
Alıştım yıllardır ben yokluğuna

Ebru Polat'ın "Mutlu Ol Yeter" şarkısının sözlerine dair yorum yapacak olursam, sözlerde duygusal bir derinlik ve içtenlik bulunuyor. Şarkıda aşkın ve sevginin ön planda olduğu anlaşılıyor. Sözlerde sevdiklerimizin mutluluğu için dilekte bulunma, onların iyiliğini isteme, hatta kendi acılarını göze alarak onların mutluluğunu düşünme temaları işlenmiş. Aynı zamanda şarkının bir sevdaya, aşka olan inancı ve sadakati vurgulayan kısımları da var.

Ebru Polat'ın sesiyle bu duyguları 2019 yılında yansıttığı düşünülürse, şarkının dinleyenleri duygusal olarak etkilediği ve derin bir şekilde hissetmelerini sağladığı söylenebilir. Aşk, sevgi ve özlem gibi duyguları işleyen şarkı, dinleyicilere kendilerini ifade etme ve duygularını paylaşma alanı açabilir.

Sizce de şarkının sözleri duygusal bir derinliğe sahip mi? Ya da başka yorumlarınız var mı? Ebru Polat'ın bu şarkısının size hissettirdikleri nelerdir? Ebru Polat'ın şarkı sözlerindeki duygusal bağlam sizin için ne ifade ediyor? Görüşlerinizi paylaşmak ister misiniz?