AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ebru Gundeş Sen Yoluna Ben Yoluma Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Ebru Gundeş Sen Yoluna Ben Yoluma sozleri
Ebru Gundeş Sen Yoluna Ben Yoluma
Zamanında aşk ile yanarken
Ne oldu canım gibi severken
Bak herşey nasıl tersine dondu
Senin aşkın balondu sondu
Vurup kapıyı cıkarken aklın nerdeydi
Salladığın hancer kalbime değdi
Hala cılgınsın hala unutkan
Seni cektiğim yıl gecen seneydi
Sana taptığım yıl gecen seneydi
Sen yoluna ben yoluma
Cok mutluyum artık
Sen tak kimi istersen koluna
Soz ve Muzik: Altan Cetin

Şarkının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. "Sen Yoluna Ben Yoluma" şarkısı gerçekten duygusal ve içten bir mesaj içeriyor. Ebru Gündeş'in yorumuyla daha da etkileyici hale gelen bu şarkı, aşkın iniş ve çıkışlarını, aldanmalarını tüm çıplaklığıyla dile getiriyor.

Sözlerin anlamı derin ve duygusal bir yolculuğa davet ediyor bizi. İki sevgilinin aşk dolu zamanlarının acı bir şekilde son bulması ve ardında kalan yaraların anlatıldığı bu şarkı, insan ilişkilerinde yaşanan karmaşık duyguları ve hayal kırıklıklarını yansıtıyor.

Şarkının söz yazarı ve bestecisi Altan Çetin'in de duyguları çok güzel bir şekilde işlediği bu eseri Ebru Gündeş harika bir şekilde yorumluyor. Şarkının her dizesinde duyguların yoğunluğunu hissedebiliyoruz.

Ebru Gündeş'in yürekten söylediği bu şarkı, dinleyenlerde derin izler bırakabilir. Aşkı, hayal kırıklığını ve sonrasında gelen kabullenme sürecini başarılı bir şekilde anlatan "Sen Yoluna Ben Yoluma" şarkısı, insan ilişkilerinin karmaşıklığını anlatırken bir yandan da umudu ve yeni başlangıçları temsil ediyor.