Ebeveynin e-posta adresi nasıl yapılır?
Gözetim ayarlarını yapma Kendi (ebeveyn) hesabınızla oturum açın. Ardından, Sonraki seçeneğini tıklayın. Çocuğunuzla birlikte “Gözetim hakkında” ve “Çocuğunuzun Google hizmetlerinde yapılacak değişiklikler” ekranlarını inceleyin. Çocuğunuzun hesap şifresini onaylayın ve Kabul ediyorum’u tıklayın.Eski Gmail hesabımı nasıl bulurum?
Google Yönetici konsolu hesabınızda oturum açın. Yönetici hesabınızı (@gmail.com ile bitmeyen hesap) kullanarak oturum açın. Arama kutusuna kullanıcının adını veya e-posta adresini yazın. Görüntülenen eşleşen hesaplar listesinde bir hesabı tıklayarak hesabın sayfasına gidin.Ebeveyn denetimlerini ayarlama
- Family Link uygulamasını açın.
- Çocuğunuzu seçin.
- Ayarları yönet. Google Play’e dokunun.
- Filtrelemek istediğiniz içerik türüne dokunun.
- Erişimi nasıl filtreleyeceğinizi veya kısıtlayacağınızı seçin.
Google hesabı unutulan telefon nasıl açılır?
Google hesabı unutulan telefon nasıl açılır?Şayet şifreniz mail adresiniz ile eşleşmiyor ise (unuttuysanız) giriş yapma ekranında “Şifremi Unuttum” diyerek belirlediğiniz gizli soru veya telefon numarasına mesaj gönderme gibi güvenlik adımlarını geçerek şifrenizi sıfırlayabilir ve yeni bir şifre belirleyebilirsiniz.
Birinin mailime girdiğini nasıl anlarım?
Birinin mailime girdiğini nasıl anlarım?Hesabınızda kimsenin oturum açmadığından emin olmak için google.com/devices adresini ziyaret edebilirsiniz….Tanımadığınız bir cihaz görürseniz hesabınızın güvenliğini sağlama
- Google Hesabınıza gidin.
- Sol gezinme panelinde Güvenlik’i seçin.
- Cihazlarınız panelinde Cihazları yönet’i seçin.