- Konu Yazar
Eba Ya Nasıl Üye Olunur? Eba üyelik işlemleri için öncelikle Eba resmi web sitesine girilmelidir. Ana sayfada yer alan “Üye Ol” butonuna tıklanmalıdır. Karşınıza çıkan formda, ad, soyad, T.C. kimlik numarası, cep telefonu numarası gibi kişisel bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Ardından, sisteme giriş yapabilmeniz için bir kullanıcı adı ve şifre belirlemeniz istenecektir. Bu adımları tamamladıktan sonra, Eba üyelik onayı için cep telefonunuza gelen doğrulama kodunu girmeniz gerekmektedir. Doğrulama işlemi tamamlandıktan sonra, Eba üyelik işlemi tamamlanmış olacaktır. Artık Eba platformuna giriş yapabilir ve eğitim materyallerine erişebilirsiniz.
İçindekiler
Eba, Türkiye’deki öğrencilerin online eğitim alabileceği bir platformdur. Eğer Eba’ya üye olmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Eba’ya üye olmadan önce platforma giriş yapmanız gerekmektedir. Eba’nın resmi web sitesine gidin ve sağ üst köşede yer alan “Giriş Yap” butonuna tıklayın. Ardından T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.
Giriş yaptıktan sonra ana sayfada sol üst köşede yer alan menüyü açın. Menüden “Üyelik İşlemleri” seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın. Açılan alt menüden “Üye Ol” seçeneğini seçin.
Üye olma sayfasına geldiğinizde karşınıza bir form çıkacaktır. Bu formda istenen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Bilgilerinizi girdikten sonra “Kaydet” butonuna tıklayın.
Bilgilerinizi girdikten sonra cep telefonunuza veya e-posta adresinize bir onay kodu gönderilecektir. Bu kodu doğru bir şekilde girerek üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz.
Üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra tekrar Eba’ya giriş yapın. Artık Eba’nın sunduğu birçok eğitim materyaline erişebilir ve online derslere katılabilirsiniz.
Eba’ya üye olmak oldukça basit ve ücretsizdir. Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, Eba’nın resmi destek kanallarından yardım alabilirsiniz.
Eba Ya Nasıl Üye Olunur?
Eba üyelik formunu doldurun.
Gerekli bilgileri girin: ad, soyad, T.C. kimlik numarası.
E-posta adresi ve şifre belirleyin.
Üyelik ücretsizdir ve herkese açıktır.
İçindekiler
Eba Ya Nasıl Üye Olunur?
Eba, Türkiye’deki öğrencilerin online eğitim alabileceği bir platformdur. Eğer Eba’ya üye olmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Eba’ya giriş yapın
Eba’ya üye olmadan önce platforma giriş yapmanız gerekmektedir. Eba’nın resmi web sitesine gidin ve sağ üst köşede yer alan “Giriş Yap” butonuna tıklayın. Ardından T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.
2. Üye olma sayfasına gidin
Giriş yaptıktan sonra ana sayfada sol üst köşede yer alan menüyü açın. Menüden “Üyelik İşlemleri” seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın. Açılan alt menüden “Üye Ol” seçeneğini seçin.
3. Bilgilerinizi girin
Üye olma sayfasına geldiğinizde karşınıza bir form çıkacaktır. Bu formda istenen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Bilgilerinizi girdikten sonra “Kaydet” butonuna tıklayın.
4. Onay kodunu alın
Bilgilerinizi girdikten sonra cep telefonunuza veya e-posta adresinize bir onay kodu gönderilecektir. Bu kodu doğru bir şekilde girerek üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz.
5. Eba’ya giriş yapın
Üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra tekrar Eba’ya giriş yapın. Artık Eba’nın sunduğu birçok eğitim materyaline erişebilir ve online derslere katılabilirsiniz.Eba’ya üye olmak oldukça basit ve ücretsizdir. Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, Eba’nın resmi destek kanallarından yardım alabilirsiniz.
Eba Ya Nasıl Üye Olunur?
Eba Ya Nasıl Üye Olunur? |
Eba’ya üye olmak için kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir. |
Kayıt formunda ad, soyad, T.C. kimlik numarası gibi bilgileri girmelisiniz. |
Üye olmak için bir e-posta adresi ve şifre belirlemeniz gerekmektedir. |
Eba’ya üye olmak ücretsizdir ve herkes başvurabilir. |
Üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra Eba’ya giriş yapabilirsiniz. |
Eba Ya Nasıl Üye Olunur?
Eba üyelik formunu doldurun.
Gerekli bilgileri girin: ad, soyad, T.C. kimlik numarası.
E-posta adresi ve şifre belirleyin.
Üyelik ücretsizdir ve herkese açıktır.