AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

EBA hizmet ici egitim nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

EBA hizmet içi eğitim nasıl yapılır?​

(Eba şifreniz yoksa MEBBİS girişi sekmesinden Eba şifresi oluşturulmalıdır.) e-Eğitim Platformunda bulunan e-Eğitimlerim sekmesine tıklanır. e-Eğitimlerim sayfasından Eğitim Programı Adı başlığı altında açılan eğitimlere tıklayarak eğitime katılabilirsiniz.
EBA okuryazarlığı kursu nedir?
platformunun sunduğu imkânları kullanarak, kendi eğitimlerine ve gelişimlerine katkıda bulunmaları, bir veli olarak kendi çocuklarının EBA sistemini kullanmalarına onların karşılaştığı sorunları çözmelerine destek olmaları amaçlanmaktadır.
Hizmet içi eğitime nereden girilir?
Kursiyer ve yöneticilerin kendilerine tanımlı hizmet içi eğitimlere katılmaları için MEBBİS veya e- devlet üzerinden sisteme giriş yapmaları gerekmektedir. Sisteme giriş yapan katılımcılar, ÖBA logosu üzerine tıklayarak ana sayfada yer alan “Size Özel” bölümünden kendilerine atanan eğitimleri görebileceklerdir.

Uzaktan hizmet içi eğitim nedir?​

Uzaktan eğitim (Distance Education), öğretmenlerin hizmet içi eğitiminde kullanılabilir.Hedef grubun büyüklüğü ve geniş alana dağılması, eğitime duyulan ihtiyacın önemi, hizmet içi eğitimde eşit davranılması gereği dikkate alınarak öğretmenlerin eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasında en etkili sistemin uzaktan eğitim …
Uzaktan eğitim seminerine nasıl katılınır?
EBA UZAKTAN EĞİTİM ÖĞRETMEN GİRİŞİ EBA öğretmen girişi için; EBA uygulamasına ya da www.eba.gov.tr adresine giriş yapılması gerekiyor. Akabinde EBA öğretmen girişi yazısına tıklanıyor. Çıkan ekranda MEBBİS veya e-devlet şifresi ile giriş yaparak sisteme girerek seminerlere katılabilirsiniz.
MEBBİS e sertifika ne ise yarar?
İşte Milli Eğitim Bakanlığının gözetmenleri kontrolünde yapılan sınavı başarı ile tamamlayan öğrencilere verilen belge genel olarak MEB Onaylı Sertifika olarak adlandırılmaktadır. Meb Onaylı sertifika yapmış olduğunuz iş yada beceriyi belgelemek için Milli Eğitim Bakanlığı tarafın verilen bir belgedir.

Mebbiste hizmet içi eğitim onayı nasıl verilir?​

Onaylama yapmak için gerekli kullanıcı adı ve şifresi girilerek Hizmetiçi Eğitim Modülü açılır. 2. Hizmetiçi Eğitim Modülüne girdiğinizde sizi aşağıdaki gibi bir ekran karşılar. Bu ekranda Onaylamanız gereken faaliyetler ve son onay tarihleri listelenmektedir.
SRC seminerine nasıl girilir?
Src sınavlarında görev almak için herhangi bir belge almaya yada kursa katılmaya gerek yoktur. Seminer sadece sınavda görev alanlara sınavla ilgili bilgilendirme yapılacaktır. Ayrıca kurslar mahalli olarak yapılacağı için İl Hizmetiçi Eğitim Şubesi ile görüşebilirsiniz.

Geri