Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

EBA dosyalar alani kac gb?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

EBA dosyalar alanı kaç gb?​

EBA Dosya uygulaması öğretmenler için 10GB, öğrenciler için 1GB alan sunmuştur. Size ait kalan kota bilgisini solda Kota Durumu bölümünden görebilirsiniz.

EBA da doğrulama kodu ne demek?​

EBA hesabın için yeni şifreni oluştur. Kendinin ya da veline ait e-posta adresini ve telefon numarasını gir ve “Şifre Oluştur” butonuna tıkla. Girmiş olduğun cep telefonu numarasına gelen doğrulama kodunu sisteme gir ve “Gönder” butonuna bas. Adımları eksiksiz tamamladıysan EBA Giriş ekranına yönlendirileceksin.
Ders Ebadan başlatılamadı ne demek?
ÇÖZÜM: Bu sorunun çözümü için öğrencinin tarayıcıyı kapatıp tekrar açıp EBA’ya giriş yapması gerekiyor. Tekrar EBA’ya girip canlı derse bağlanınca sorun düzelecektir. Öncelikle bu hatayı düzeltmeden önce Windows güncellemelerinizin tam ve son güncellemeler yüklü olduğundan emin olun. Yüklü değilse yükleyin.
EBA nın açılımı ne demek?
Eğitim Bilişim Ağı ya da kısaca EBA, Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan sosyal nitelikli eğitsel elektronik içerik ağı.

Ebada dosya paylaşımı nasıl yapılır?​

GİRİŞ yaptığınızda sağ üst köşede isminiz görünür. EBA DA paylaşımda bulunmak için ; 5_Paylaşım butonuna yada sağ altaki (+) butonuna basınız. 6_Açılan ekrandaki sıkça sorulan sorular ve kuralları iyi okuyunuz. 7_HABER mi paylaşacaksanız haber paylaş butonuna basınız.

EBA canlı ders kayıtlarına nasıl ulaşabilirim?​

Bu eğitim içerikleri eba.gov.tr’den görülebilir. Ayrıca 444 0 632 nolu telefondan da 24 saat erişip bu konularla ilgili her türlü soru sorulabilir. EBA Canlı kayıt alabilmenin mümkün olduğu belirtiliyor.
EBA Sınavlar bölümünde neler var?
“SINAVLAR” ALANI NEDİR? EBA içerisinde yer alan sınav, test ve alıştırma dokümanlarına bu alandan ulaşabilirsin. Farklı derslere ve sınıflara ait alt konu, konu ve ünite seviyelerinde testlerin yer aldığı sınavlar bölümünde, pekiştirmek istediğin konulara ait sınavları çözebilirsin.
EBA da doğrulama kodu nasıl alınır?
“EBA Giriş” ekranında Öğrenci → EBA yolunu izle. Açılan ekranda yer alan “Şifremi Unuttum” linkine tıkla. TC Kimlik Numaranı gir. Bir doğrulama yöntemi seç.
Aekadaşlar idareciler canlı ders takibi yapar ama harici canlı ders takibi yapamaz.Sistemin saatlerine uysanız da uymasanız da idare bunları göremez. Sistemde geçmişe ait listelenen öğrenci.
EBA’ya Giriş Yapılamamasının Sebebi Nedir? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından EBA girişlerine kısıtlama getirildi. Sisteme girişteki oluşan yoğunluk ve siteye giriş sorunları nedeni ile MEB tarafından EBA’ya öğrenci ve veli girişlerine kısıtlama getirildi.
Arapça’da EBA ne demek?
Ebu ismi erkeklere kullanılan bir isimdir. Ebu kelimesi, Arapçada baba ya da ata anlamlarında kullanılır. Bu isim genellikle bir isim önünde kullanılmaktadır.
EBA’nın uzatması nedir?
EBA’nın açılımı Eğitim Bilişim Ağı’dır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan EBA(Eğitim Bilişim Ağı) çevrimiçi bir sosyal eğitim platformudur.

EBA dan ödev paylaşımı nasıl yapılır?​

Eba ya giriş yapılır – Sayfam kısmına tıklanır -Dosyalar kısmına tıklanır. Verilmek istenilen ödev dosyalar kısmına yüklenir. Yüklenen dosya ödev olarak aynı yerden gönderilir. Aynı yerden youtube gibi video sitelerinden link paylaşımı da yapılabilir.

Geri