Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

EBA dan Ogrencilere odev nasil gonderilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

EBA dan Öğrencilere ödev nasıl gönderilir?​

Eba ya giriş yapılır – Sayfam kısmına tıklanır -Dosyalar kısmına tıklanır. Verilmek istenilen ödev dosyalar kısmına yüklenir. Yüklenen dosya ödev olarak aynı yerden gönderilir. Aynı yerden youtube gibi video sitelerinden link paylaşımı da yapılabilir.
EBA çalışmalarına nasıl girilir?
EBA’ya öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve kendi oluşturacakları şifreleriyle, veliler e-devlet hesap bilgileriyle, öğretmenler de MEBBİS ya da e-devlet hesap bilgileriyle giriş yapabiliyor.

EBA asistan nerede?​

“EBA Asistanı”ı nerede bulabilirim? EBA Asistan, www.eba.gov.tr adresinde, kullanıcılarının aşina olduğu şekilde sağ alt köşede yerini aldı bile. Turuncu gülümseyen yüz ikonuna tıklayan ister öğrenci, ister öğretmen, ister veli olsun, asistanlarını kolayca kullanabilecek.
EBA da proje ödevine nasıl bakılır?
E-okul üzerinden bakılıyor. Sınav ve Proje/ödev tarihleri sekmesinde.

Öğrenci olarak EBA ya nasıl giriş yapabilirim?​

EBA girişi için birçok seçenek bulunuyor. https://giris.eba.gov.tr/EBA_GIRIS/giris.jsp adresi üzerinde E devlet, Mebbis/ E okul Bilgileri ile, Öğrenci Bilgileri ile, Açık Öğretim Bilgileri ile, EBAKOD ile ya da Yurtdışından da giriş yapabileceksiniz.
MEB asistan a nasıl girilir?
MEB ASİSTAN NASIL KULLANILIR? MEB Asistanı kullanmak için öncelikle Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sayfasına giriş yapmanız ve sağ alt köşede bulunan ikona tıklayarak açılan mesaj sekmesine bilgisayarınızdan merak ettiğiniz soruları yazmanız gerekmektedir.

EBA sınav tarihlerine nasıl bakılır?​

Siteye erişim sağlandıktan sonra sayfanın sol tarafında menü ve bilgi alanlarının yer aldığı bir panel açılacaktır. Bu panel üzerinde “Sınav Tarihleri” başlığı karşınıza çıkacak. Bu başlığa tıklayarak öğrencinin gireceği sınavların tarihlerine ulaşabilirsiniz.
Proje aldığımı nasıl öğrenebilirim?
Proje Ödevi: E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerindeki proje ödevi bölümü ile öğrencinizin proje ödevi olup olmadığını varsa ödevin ne olduğu ya da yapılıp yapılmadığı gibi öğrencinizin ödevleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sınav tarihleri nasıl bakılır?​

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) kapsamında veliler, öğrenciler ve yöneticiler için geliştirilen e Okul sistemi üzerinden eğitim ile ilgili bir çok işlem yapılabiliyor. Özellikle öğrenciler ve veliler sınav tarihlerini, devamsızlık bilgisini, ders programını ve öğrencinin aldığı belgeler gibi bir çok detayı görebiliyorlar.
Yazılı tarihlerine nasıl bakılır?
E-Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapacak olan velilerin öncelikle https://e-okul.meb.gov.tr adresine erişim sağlaması gerekiyor. Bu sayfa açıldığında karşınıza çıkan panelde öğrencinin kimlik bilgileri ve okul numarasını kullanmanız lazım.

E okuldan projeye nasıl bakılır lise?​

E Okul Proje Bilgileri Nasıl Girilir?
- ORTAÖĞRETİM KURUMLARI ÖDEV/PROJE GİRİŞ İŞLEMLERİ
- e-Okul Kurum İşlemleri/Not İşlemleri bölümündeki Ödev-Proje Bilgileri ekranından yapılır.
- Öğrencinin hangi dersten ödev/proje yapacağının.
- ÖNEMLİ UYARI: Sınıf/Şube öğretmeni Kurum İşlemleri/Şube.

Geri