AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Eaton hangi ulkenin mali?

Editör

Yeni Üye

Eaton hangi ülkenin malı?​

Eaton, 1911 yılında Amerikalı işadamı Joseph Oriel Eaton II tarafından kurulan bir enerji yönetim şirketidir. Eaton müşterilerine elektriksel, hidrolik ve mekanik enerjiyi daha verimli, güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde yönetmeleri için yardımcı olan enerji verimliliği çözümleri sunar.

Eaton Industries kimin?​

Eaton Industries kimin?
Craig Arnold- Eaton Corporation plc Genel Başkanı ve Eaton Corporation İcra Kurulu Başkanı Craig Arnold, şirketimizin Genel Başkanı ve Eaton Corporation İcra Kurulu Başkanı’dır. Craig Arnold, Eaton ailesine 2000 yılında Akışkan Güç Grubu Yöneticisi ve Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak katılmıştır.

Eaton kim?​

Biz, 97,000’den fazla çalışana sahip ve 175’ten fazla ülkede iş yapan bir güç yönetim şirketiyiz. Enerji verimli ürün ve hizmetlerimiz müşterilerimizin elektrik gücünün yanı sıra, hidrolik ve mekanik gücü daha güvenilir, verimli, emniyetli ve sürdürülebilir şekilde yönetmelerine yardımcı olmaktadır.

Ulusoy Elektrik sahibi kim?​

Ulusoy Elektrik sahibi kim?
Küresel Enerji Yönetim Şirketi Eaton, Ulusoy Elektrik Hisselerinin Kontrolünü Devraldı! 1985 yılından bu yana orta gerilim enerji dağıtım ekipmanları üreten Ulusoy ailesi, elinde bulunan ve toplam hisselerin %82,275’ine tekabül eden kısmını 15 Nisan 2019 tarihi itibariyle Eaton Industries’e devretti.
Moeller hangi ülkenin malı?​
Orkla ASA, İskandinav bölgesi, Doğu Avrupa, Asya ve ABD’de faaliyet gösteren Norveçli bir holdingdir. Norveç’te üretilen doğal karışık meyve aromalı Möller’s Omega-3, kimyasal aroma, şeker ve tatlandırıcı içermez. Möller’s Omega-3 ilaç değil, besin takviyesidir.

Eaton nasıl bir firma?​

Eaton nasıl bir firma?
amerikalı supercharger üreticisi. mercedes’in supercharger (kompressor) kullanan tüm modellerinde bu üreticinin roots serisi supercharger’ları bulunmaktadır.

Ulusoy Elektrik kim satın aldı?​

Eaton Corp, Ulusoy Elektrik’i satın aldı

Ulusoy Elektrik ne iş yapar?​

Ulusoy Elektrik ne iş yapar?
Orta gerilim elektrik dağıtım şebekeleri ve endüstriyel tesisler için çok çeşitli elektrik ekipmanının entegre üretim platformu olarak Türkiye’nin dinamik gücünü küresel arenaya taşıyan ve sektör lideri olarak kendi alanına ışık tutan Ulusoy Elektrik A.Ş., 1985 yılında bir mühendislik şirketi olarak kuruldu.

Ulusoy Elektrik Genel müdür?​

Kement Akdemir Nisan 2018’de GE’de Avrupa Operasyon Lideri olarak atanan Sn. Akdemir 15 Temmuz 2019 tarihi itibariyle Ulusoy Elektrik A.Ş.’de Genel Müdür olarak göreve başlamıştır.

Maersk firması kimdir?​

Maersk firması kimdir?
Moller-Maersk Grubu (Danca: A.P. Møller-Mærsk Gruppen), Danimarka kökenli, 1904’te kurulmuş deniz taşımacılığı şirketi.
Möllers sahibi kim?​
Möller’s markasının kurucusu Eczacı Peter Möller, 1793 yılında Norveç’in madenci kasabası olan Røros’da doğdu.

Eaton, 1911 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde, Amerikalı işadamı Joseph Oriel Eaton II tarafından kurulmuş olan bir enerji yönetim şirketidir. Eaton, müşterilerine elektriksel, hidrolik ve mekanik enerjiyi daha verimli, güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde yönetmeleri için enerji verimliliği çözümleri sunmaktadır.

Ulusoy Elektrik ise Türkiye kökenli bir enerji şirketidir. Orta gerilim elektrik dağıtım şebekeleri ve endüstriyel tesisler için elektrik ekipmanları üretir. 1985 yılında kurulan Ulusoy Elektrik A.Ş., Türkiye'nin dinamik gücünü küresel arenaya taşıyan ve sektör lideri olarak faaliyet göstermektedir.

Özetle, Eaton Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir enerji yönetim şirketidir ve Ulusoy Elektrik ise Türkiye merkezli bir enerji şirketidir. Her iki şirket de enerji sektöründe faaliyet göstermektedirler.

Geri