E-yaygın öğrenci kurs başvurusu nasıl yapılır?
E-yaygin.meb.gov.tr adresinden online olarak e-Yaygın sistemine üye olmanız halinde yada aynı adresten e-Devlet Girişi üzerinden sisteme giriş yaparak yaygın eğitim kurumlarımızın kurslarına ön kayıt yapabilirsiniz.E-yaygın dan nasıl başvuru yapılır?
Başvuru işlemleri 02 Ağustos-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında “e-Yaygın sistemi-Başvurular / Usta Öğretici Başvurusu” ekranı üzerinden yapılacaktır. 1. e-yaygin.meb.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet şifrenizle giriş yaparak “Başvurular – Usta Öğretici Başvurusu” menüsünden online başvuru yapılacak.Bizzat Ya da Online Kayıt Oluyoruz Kurs almak istediğiniz alanı belirledikten sonra, Halk eğitim merkezimize gelip başvurunuzu şahsen yapabileceğiniz gibi e-devlet kapısı üzerinden de hayat boyu öğrenme başlığı altından başvurunuzu yapabilirsiniz.
Kurs ön kayıt nedir?
Aday kursiyerlerin internet üzerinden yaptıkları başvurular,”ön kayıt” niteliğindedir. Ön kayıtların kesin kayda dönüşebilmesi için aday kursiyerler, ders başlama tarihinde nüfus cüzdan fotokopilerini, kurs yönetimine teslim etmek zorundadır. Aksi halde kesin kayıt işlemleri yapılmayacaktır.
E-yaygın Kurs başvurusu nasıl yapılır 2022?
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI
- e-yaygin.meb.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet şifrenizle giriş yaparak “Başvurular – Usta Öğretici Başvurusu” menüsünden çevrimiçi başvuru yapılacak.
- Başvurular Kurumumuz tarafından e-yaygın sistemi üzerinden kontrol edilip onaylanacaktır.
E yaygın kişisel bilgiler nasıl yapılır?
E-yaygın- E-yaygın sistemi Halk Eğitim Merkezi’nin kurmuş olduğu bir sistemdir.
- E-YAYGIN SİTEMİNE GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYIN.
- E-yaygın sistemi anasayfasından Üye ol seçeneğine tıkladığınızda t.c. kimlik numarası, ad, soyad, baba ve anne adı, doğum yeri ve tarihi ve iletişim bilgileri gibi özel bilgiler istenmektedir.
E yaygın Kurs başvurusu nasıl yapılır 2022?
Kayıt için başvuru, Halk Eğitimi Merkezlerine şahsen başvurarak, başvuru için Nüfus cüzdanı yeterlidir. E-Devlet uygulaması yoluyla (Geleceğe yönelik başvuru yapamazsınız.)Halk Eğitim kurs açma başvurusu nasıl yapılır?
Halk Eğitim Merkezleri Usta Öğretici Başvuruları Kurumun İlan Ettiği Başvuru Tarihleri Arasında Şahsen Yada Online (E-yaygın) Olarak Yapılabilir. Online Başvuru Alan Halk Eğitim Merkezleri Başvuru Belgelerini Kuruma Elden Teslim Edilmesini İsterler.
Halk eğitim Kurs Başvuru nasıl yapılır?
KURS VE ETKİNLİKLERE NASIL KAYIT OLUNUR? Kayıt için başvuru, Halk Eğitimi Merkezlerine şahsen başvurarak, başvuru için Nüfus cüzdanı yeterlidir. E-Devlet uygulaması yoluyla (Geleceğe yönelik başvuru yapamazsınız.)
Ismeğe nasıl kayıt olunur?
İSMEK’e artık internet üstünden kayıt olunabilir. Her yıl yüzlerce kursiyeri mezun eden İSMEK’e kayıt olmak için İSMEK kayıt sayfasına girmeniz gerekiyor. Online olarak kaydınızı oluşturduktan sonra size en yakın İSMEK merkezine gidip kimlik fotokopinizi bırakmanız yeterlidir.Usta öğretici başvuru 2022 ne zaman?
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI 02-31 AĞUSTOS 2021 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı “Ücretli Usta Öğretici Başvuruları” Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzün “e Yaygın Sistemi” üzerinden 09-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında alınacaktır.
Halk Eğitim öğrenci kaydı nasıl yapılır?
3 farklı yöntemle başvuru yapabileceğiniz halk eğitim merkezi kurslarına online ve şahsen başvuru yapabilirsiniz.
- Halk Eğitim Merkezi online kayıt; e-yaygın üzerinden.
- Halk Eğitim Merkezi Kurumları internet siteleri üzerinden (online)
- Halk Eğitim Merkezlerine şahsen giderek başvuru yapabilirsiniz.