- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
E yaygın hangi kurslar var?
— Seçiniz —Kurs modulu nedir?
Üniversite sınav çalışmalarına yönelik başlatılan uygulamada öğrenciler, e kurs modülüyle birlikte yeni eğitim-öğretim yılında kurs almak istedikleri dersleri seçebiliyor ve yeterli sayıya ulaşılması durumunda o dersten takviye kursu alabiliyorlar.Halk Eğitim kurs belgesi ne işe yarar?
Meb onaylı sertifika ile bazı kamu kurumlarında KPSS aranmadan yada kadro haricinde ücretli olarak iş imkanı vardır. HalkEğitim Merkezlerinden aldığınız belgelerle usta öğretici olunamamaktadır ayrıca işyeri açılamamaktadır.
E-yaygın Kurs başvurusu nasıl yapılır 2022?
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI
- e-yaygin.meb.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet şifrenizle giriş yaparak “Başvurular – Usta Öğretici Başvurusu” menüsünden çevrimiçi başvuru yapılacak.
- Başvurular Kurumumuz tarafından e-yaygın sistemi üzerinden kontrol edilip onaylanacaktır.
Çorlu halk eğitim Merkezi hangi kurslar var?
ÇOCUK GELİŞİMİ VE BAKIMINDA TEMEL BİLGİLER VE ETKİNLİKLER…E kurs ne anlama gelir?
Dershane veya özel paralı kurslara gidemeyen öğrenciler için hizmet veren e- kurs yani EBA, sosyal elektronik içerik ağı olarak da tanımlanıyor. Çocukların eğitim ve öğretim hayatlarında görmesi gereken dersler ve bu dersler hakkında tüm destekleri alabilmesi için oluşturulmuştur.E kurs başvuru 6 sınıf nasıl yapılır?
DYK e kurs aracılığı ile 6. ve 10. sınıf öğrencileri ücretsiz eğitim görebilecek. DYK başvurusu https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleştirilecek.
Halk eğitim işaret dili sertifikası ne işe yarar?
İşaret dili tercümanlığı sertifikasına sahip olan bir birey, resmi olarak bu dilde tercüman olarak çalışmaya başlayabilir. Bir işaret dili tercümanı; işitme engeline ya da konuşma bozukluğuna sahip olan bireylerle diğer kişilerin iletişim kurmasını sağlar.
İşkur aracılığı ile bu kurslar yapılır ve binlerce kişi istihdam edilmektedir….