- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
E yaygın eğitici görev onayı nasıl yapılır?
- Eğitici Görevlendirme Onayı Genel Müdürlüğümüzün E-Yaygın sisteminde yaptığı yeni güncelleme ile 01.09.2020 tarihinden itibaren açılan tüm kurslarda “Eğitici Onayı” ekranı gelmiştir.- 3. Ekranın solundaki Başvurular linkine tıklayınız.
- Açılan kursunuz bu ekranda görüntülenmektedir.
- İşleme Onay Veriniz.
Halk eğitim çoçuk gelişimi kursu kac ay sürer?
Milli Eğitim Bakanlığının Kurs Yönetmeliğine uygun olarak hazırlanmıştır, Eğitim programı uzaktan eğitim sistemi ile gerçekleşecektir ve 936 saatlik içerik 4 ay sürecektir. Çocuk gelişimi ve eğitimi sertifika programı sonucunda alınacak sertifika ile anaokulu ve kreşlerde çocuk bakım elemanı olarak çalışabilirsiniz.
Meslek edindirme kurslarında hangi meslekler var?
Özellikle İstanbul’da en çok tercih edilen İşkur meslek edindirme kursları ise şu şekilde sıralanabilir:Halk eğitim Merkezi ek ders ücreti ne kadar?
2021 yılının Ocak-Haziran döneminde uygulanacak maaş katsayısı 0,165786 olarak açıklanmıştır. Buna göre 2021 yılının Ocak-Haziran döneminde brüt ek ders ücreti 23,21 ₺, net ek ders ücreti ise 19,55 ₺’dir.
Enflasyon Aralık ayında yüzde 13.58 artarken, yıllık bazda da yüzde 36.08 oldu. 2022 maaş zammı sonrası usta öğreticilerin maaşı 4.420 liradan 5.634 liaya yükseldi.
Usta öğretici görev onayı nasıl yapılır?
DİĞER HUSUSLAR. – E-Yaygın üzerinden kurs planlaması yapılmış olan Usta Öğretici, yine e-yaygın üzerinde Başvurular Alanında “Eğitici Görev Onayı” sekmesinden kursuna onay vermesi gerekmektedir.
E yaygın kişisel bilgiler nasıl yapılır?
E-yaygın sistemine nasıl üye olunur? E-yaygın sistemi anasayfasından Üye ol seçeneğine tıkladığınızda t.c. kimlik numarası, ad, soyad, baba ve anne adı, doğum yeri ve tarihi ve iletişim bilgileri gibi özel bilgiler istenmektedir.Usta öğreticilik kursu ne kadar sürer?
Ustalık belgesi sahibi olup Mesleki Eğitim Merkezlerinde açılan İş Pedagojisi Kurslarını başarı ile tamamlayanlara “Usta Öğreticilik Belgesi” verilir.(kanun maddesi:31) Kurslar hafta içi akşamları olmak üzere 10 gün sürmektedir.
İstihdam garantili kurs ne demek?
“İstihdam garantisi” ifadesinden; kursları başarı ile bitiren kursiyerlerin, yetiştirildikleri mesleklerde tam zamanlı işe yerleştirilmeleri anlaşılmalıdır.Mesleki eğitim kurslarında hangi bölümler var?
İşkur aracılığı ile bu kurslar yapılır ve binlerce kişi istihdam edilmektedir….
Mesleki eğitim kursları; mesleği olmayanlara meslek edindirmek, mesleği olmakla birlikte mesleki becerilerini geliştirmek isteyenlerin istihdam edilebilirliğini artırmak amacıyla düzenlenmektedir.