AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

E sertifika sinavlari ne zaman 2022?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

E sertifika sınavları ne zaman 2022?​

2022 Bahar Dönemi e-Sertifika Programları başvuruları 06.03.2022 tarihine kadar uzatılmıştır. Başvuru yapmak için tıklayınız. e-Öğrenme dersleri 7 Mart 2022 tarihinde başlayacaktır. Sınav giriş belgeleri 18.04.2022 haftasında aktif edilecek olup, sınav 24 Nisan 2022 tarihinde yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.
E sertifika ne kadar sürer?
Sertifika Programındaki derslere nasıl çalışacağım? e-Sertifika programına kayıt yaptırdıktan sonra 12 haftalık bir ders çalışma süresi bulunmaktadır. Her hafta her dersten 1-2 üniteyi çalışarak bu süreyi değerlendirmelisiniz.

AÖF e sertifika sınavı ne zaman?​

Akademik Takvim
E sertifika sınav giriş belgesi nasıl alınır?
Sınav giriş belgelerine sisteme giriş yapılarak erişilebilir. Sisteme kayıtlı e-posta adresiniz ve şifreniz ile https://sinavbasvuru. anadolu.edu.tr adresinde yayınlanan 2022 Bahar dönemi sınav giriş belgenizi görüntüleyerek çıktı alınız. Sınav esnasında bu belgenin yanınızda olması gerekmektedir.

E-sertifika nasıl verilir?​

Bu materyallere ulaşmak için ihtiyacınız olan tek şey internet bağlantısı olan bir cep telefonu, tablet ya da bilgisayardır. Eğitim tamamlandıktan sonra bir sınav yapılır ve katılımcılara sertifika verilir. Sertifikalar isme göre düzenlenmiş tek nüsha Türkçe ve İngilizce şeklinde verilir.
E-imza sertifika yenileme nasıl yapılır?
E-İmza Yenileme İçin İnternet Explorer Kullanınız. https://portal.kamusm.gov.tr/bp/meb.go adresinden Şekil-1´deki Başvuru Portalı giriş ekranına ulaşılır. Yenileme işlemi yapacak kullanıcılar elektronik imza ile onay vereceklerinden dolayı akıllı kartlarını sisteme girmeden önce takmaları gerekir.

AÖF antrenörlük temel eğitim sınavı ne zaman 2022?​

2022/1 Antrenör Temel Eğitim Sınavı 24 Nisan 2022 tarihinde saat 14:00 ‘da gerçekleştirilecektir. Sınava katılacak adaylara başarılar dileriz.

Geri