- Konu Yazar
E-posta ve şifresi unutulan Instagram nasıl kapatılır?
ŞİFRESİ UNUTULAN ESKİ INSTAGRAM HESABI NASIL KAPATILIR? Yeni bir hesap açarak ya da Instagram Yardım Merkezi yolu ile yapılmaktadır. Açılan yeni hesaptan şifresini unutmuş olduğunuz hesabınızı eski hesabınız olduğunu belirterek şikâyet ederek hesap kapatma sağlanabilmektedir.Giriş yapılamayan Instagram hesabı nasıl kapatılır?
Bunun dışında şifresi bilinmeyen Instagram hesaplarını kalıcı olarak kapatmak için yeni bir hesap açmak veya yardım merkezine başvurmak gerekmektedir. Instagram üzerinden yeni bir hesap açtıktan sonra şifresi unutulan hesabın eski hesap olduğu belirtilip şikayet edilmesi ve kapatma işleminin yapılması istenebilir.E-posta şifremi unuttum nasıl geri alabilirim?
Oturum açmanız gerekebilir. “Güvenlik” bölümünün altında Google’da oturum açma’yı seçin. Şifre’yi seçin….
- Gmail Hesap Kurtarma sayfasına gidin.
- Karşınıza çıkan ekranda şifrenizi unuttuğunuz Gmail adresinizi yazın ve İleri tuşuna basın.
- Google hesabı ile kullandığınız son şifreyi girmenizi isteyecektir.
Eski Instagram hesabı nasıl açılır?
Bunlardan biriside Instagram silinen hesabı geri alma formu. Bu formu doldurup gönderdikten sonra mail adresinize sayılardan oluşan bir kod gelecektir. Bu gelen kodu bir a4 sayfasına büyük yazı ile yazıp altına kimlik belgenizi koyarak fotoğraflamanız gerekmektedir. Bu şekilde silinen hesabınızı geri alabilirsiniz.
Instagram hesabımı bulamıyorum nasıl bulabilirim?
Instagram’dan, hesap bilgilerinizin değiştirildiğini bildiren bir e-posta alıp almadığınızı kontrol edin. Bir arkadaşınızdan profilinizi ziyaret etmesini ve geçerli kullanıcı adınızın ekran görüntüsünü almasını isteyin.Kullanılmayan Instagram hesabı silinir mi?
Instagram, aktif olmayan hesapların kapanması konusunda net bir bilgi vermemektedir. Kullanılmayan Instagram hesaplarının ne kadar süre sonra kapatılacağı bilinmemektedir. Bu nedenle Instagram hesaplarına birkaç ayda bir girilmesi önerilmektedir.Instagram kapanması için kaç spam gerekir?
Bir Instagram hesabının kapanması için belirli bir şikâyet sayısı yoktur. En geniş kullanıcı kitlesine sahip olan Instagram, bünyesinde binlerce aktif hesap bulundurmaktadır. Bu hesaplardan da her gün binlercesi şikayetler sonucu kapanmaktadır.
Instagram hesabı kendi kendine kapanır mı?
Bu nedenle hesabınızın kapanması istemiyorsanız birkaç ayda bir hesaba giriş yapabilir ve bazı gönderileri beğenebilirsiniz. Ya da kendiniz direkt olarak hesabı kapatmak istiyorsanız “help.instagram.com” adresinden ilgili formu doldurarak süreyi beklemeden kendiniz hesabınızı kapatabilirsiniz.