AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

E-Posta Nasıl Değiştirilir İnstagram?

SoruCevap

Yeni Üye

E-Posta nasıl değiştirilir İnstagram? İnstagram hesabınızın e-posta adresini değiştirmek için öncelikle hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından, profilinize giderek ayarlar bölümüne tıklayın. Burada hesap sekmesini bulup açın. E-posta bölümüne gelerek mevcut e-posta adresinizi değiştirmek için düzenleme yapabilirsiniz. Yeni e-posta adresinizi girdikten sonra doğrulama yapmanız gerekecektir. Bu nedenle, e-posta adresinizi doğrulamak için size gönderilen doğrulama bağlantısına tıklamanız gerekmektedir. E-posta adresinizi başarıyla değiştirdikten sonra İnstagram hesabınız artık yeni e-posta adresinizle ilişkilendirilecektir.
İçindekiler

E-Posta Nasıl Değiştirilir İnstagram?​

E-Posta adresinizi Instagram hesabınızda değiştirmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Instagram uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Profil sayfanıza gidin ve sağ üst köşedeki üç çizgi simgesine tıklayın.
3. Adım: Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
4. Adım: Ayarlar sayfasında “Hesap” bölümüne gidin ve “E-Posta” seçeneğine dokunun.
5. Adım: Eski e-posta adresinizi girin ve ardından yeni e-posta adresinizi girin.
6. Adım: Değişiklikleri kaydetmek için “Kaydet” veya “Onayla” düğmesine dokunun.
Bu adımları izleyerek Instagram hesabınızdaki e-posta adresinizi değiştirebilirsiniz. E-posta adresinizi değiştirdikten sonra Instagram size bir onay e-postası gönderecektir. Yeni e-posta adresinizi onaylamak için e-postadaki talimatları takip etmeniz gerekebilir.
Not: E-posta adresinizi değiştirdiğinizde, Instagram hesabınıza giriş yaparken yeni e-posta adresinizi kullanmanız gerekecektir. Eski e-posta adresiniz artık hesabınızla ilişkilendirilmeyecektir.

E-Posta Nasıl Değiştirilir İnstagram?​

1. Profil sayfasına girin.
2. Sağ üst köşedeki üç çizgiye dokunun.
3. Ayarlar’a tıklayın.
4. Kişisel Bilgiler’e dokunun.
5. E-posta bölümünde yeni e-posta adresinizi girin ve kaydedin.

Profil sayfasına girin.
Sağ üst köşedeki üç çizgiye dokunun.
Ayarlar’a tıklayın.
Kişisel Bilgiler’e dokunun.
E-posta bölümünde yeni e-posta adresinizi girin ve kaydedin.

Geri