E Okul Yönetim Bilgi Sistemine Nasıl Girilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
E Okul Yönetim Bilgi Sistemine Nasıl Girilir? E Okul Yönetim Bilgi Sistemine giriş işlemi oldukça basittir. İlk olarak adresine giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından kullanıcı adı ve şifrenizi girerek sisteme giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra karşınıza öğrenci veya veli olarak seçenekler çıkacaktır. Hangi kullanıcı tipine ait olduğunuzu seçerek devam edebilirsiniz. Sistem size öğrenci veya veli bilgilerinizi girmenizi isteyecektir. Bu bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra sisteme tam anlamıyla giriş yapmış olacaksınız. Artık öğrenci notlarınızı, devamsızlık bilgilerinizi ve diğer bilgileri sisteme giriş yaparak takip edebilirsiniz.
İçindekiler

E Okul Yönetim Bilgi Sistemi, öğrenci ve velilerin okul bilgilerine, ders programlarına, sınav sonuçlarına ve diğer akademik bilgilere erişim sağladığı bir sistemdir. E Okul’a giriş yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. E Okul Giriş Sayfasına Erişim

İnternet tarayıcınızın adres çubuğuna yazarak E Okul giriş sayfasına erişebilirsiniz.

2. T.C. Kimlik Numarası ve Şifre İle Giriş Yapma

E Okul giriş sayfasında T.C. Kimlik Numarası ve şifre alanlarını doldurarak giriş yapabilirsiniz. T.C. Kimlik Numarası ve şifrenizi unuttuysanız, okulunuza başvurarak yeniden almanız gerekmektedir.

3. Güvenlik Doğrulaması

Giriş yapmadan önce güvenlik doğrulaması yapmanız gerekmektedir. Sayfada görünen güvenlik kodunu doğru bir şekilde girerek devam edebilirsiniz.

4. Öğrenci veya Veli Girişi Seçimi

E Okul’da öğrenci veya veli olarak giriş yapabilirsiniz. Hangi kullanıcı tipiyle giriş yapmak istediğinizi seçtikten sonra ilgili alanları doldurarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

5. E Okul Menüsü

Giriş yaptıktan sonra E Okul Yönetim Bilgi Sistemi’nin ana menüsü karşınıza gelecektir. Bu menüden ders programı, devamsızlık bilgileri, sınav sonuçları, not bilgileri ve diğer akademik bilgilere erişebilirsiniz.

6. Çıkış Yapma

E Okul’u kullanımınızı tamamladıktan sonra çıkış yapmayı unutmayın. Güvenliğiniz için her zaman çıkış yaparak sistemi kapatın.
Yukarıdaki adımları takip ederek, E Okul Yönetim Bilgi Sistemine kolayca giriş yapabilir ve öğrenci veya veli olarak çeşitli akademik bilgilere erişebilirsiniz.

1. E-Devlet şifresi ile sisteme giriş yapabilirsiniz.
2. Öğrenci numarası ve T.C. kimlik numarası ile sisteme giriş yapabilirsiniz.
3. E-Okul mobil uygulamasını indirerek sisteme giriş yapabilirsiniz.
4. Okul müdürlüğünden alınan kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş yapabilirsiniz.
5. E-Okul Yönetim Bilgi Sistemi web sitesine girerek sisteme giriş yapabilirsiniz.

E-Devlet şifresi, öğrenci numarası, T.C. kimlik numarası veya okul müdürlüğünden alınan bilgilerle giriş yapabilirsiniz.
E-Okul mobil uygulamasını kullanarak sisteme erişim sağlayabilirsiniz.
Sisteme giriş yapabilmek için E-Okul Yönetim Bilgi Sistemi web sitesine girmeniz gerekmektedir.
E Okul Yönetim Bilgi Sistemi’ne giriş yapmak için doğru kullanıcı adı ve şifreyi kullanmalısınız.