SoruCevap
Yeni Üye
E Okul Veli Listesi Nasıl Alınır? E Okul Veli Listesi almak için öncelikle E Okul sistemine giriş yapmanız gerekmektedir. E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, öğrencilerin ve velilerin eğitim süreçlerini takip etmelerini sağlayan bir platformdur. Sisteme giriş yapmak için öğrencinin T.C. kimlik numarası ve şifresi gerekmektedir. Ardından E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’ne giriş yaparak, öğrencinin bilgilerini ve notlarını görüntüleyebilirsiniz. Veli listesini almak için ise öğrencinin T.C. kimlik numarasını kullanarak sisteme giriş yapmanız yeterlidir. Bu şekilde öğrencinin veli listesini kolayca edinebilirsiniz.
İçindekiler
E Okul Veli Listesi, öğrencinin eğitim durumu, devamsızlık bilgileri, sınav sonuçları gibi bilgileri içeren bir rapordur. E Okul Veli Listesi nasıl alınır sorusunun cevabı aşağıda yer almaktadır.
E Okul Veli Listesi almak için herhangi bir belgeye ihtiyaç yoktur. E Okul sistemine giriş yapabilmek için öğrencinin T.C. kimlik numarası ve öğrenci numarası yeterlidir.
E Okul Veli Listesi’ni indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
E Okul resmi web sitesine giriş yapın.
Giriş ekranında öğrenci T.C. kimlik numarasını ve öğrenci numarasını girin.
Giriş yap butonuna tıklayarak sisteme giriş yapın.
Anasayfada yer alan “Veli Bilgilendirme Sistemi” sekmesine tıklayın.
Açılan sayfada “E Okul Veli Listesi” seçeneğini seçin.
Öğrencinin bilgileri ve rapor seçenekleri görüntülenecektir.
İndirmek istediğiniz raporu seçin ve indir butonuna tıklayın.
Rapor otomatik olarak bilgisayarınıza indirilecektir.
E Okul Veli Listesi’ni görüntülemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Görüntülemek istediğiniz raporu seçin ve görüntüle butonuna tıklayın.
Rapor, sayfa üzerinde görüntülenecektir.
E Okul Veli Listesi sorgulamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Sorgulamak istediğiniz raporu seçin ve sorgula butonuna tıklayın.
Rapor, öğrencinin güncel bilgileriyle birlikte görüntülenecektir.
E Okul Veli Listesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen periyotlarda güncellenmektedir. Genellikle her dönem sonunda ve sınav dönemlerinde güncellemeler yapılmaktadır. Ancak, güncelleme periyotları okul yönetimi tarafından da belirlenebilir. E Okul Veli Listesi’nin güncelleme tarihleri okulun duyuruları aracılığıyla öğrenci ve velilere bildirilmektedir.
E Okul Veli Listesi’ne giriş yapabilmek için öğrenci ve velilerin öncelikle şifre almaları gerekmektedir. Şifre almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Giriş ekranında “Şifremi Unuttum” seçeneğine tıklayın.
Açılan sayfada öğrenci T.C. kimlik numarasını ve öğrenci numarasını girin.
Gönder butonuna tıklayarak şifre sıfırlama talebinde bulunun.
Öğrencinin kayıtlı e-posta adresine bir şifre sıfırlama bağlantısı gönderilecektir.
E-postayı kontrol edin ve şifre sıfırlama bağlantısına tıklayın.
Açılan sayfada yeni bir şifre belirleyin.
Yeni şifre ile E Okul Veli Listesi’ne giriş yapabilirsiniz.
E Okul Veli Listesi üzerinde herhangi bir değişiklik yapma imkanı bulunmamaktadır. E Okul Veli Listesi, öğrencinin eğitim durumu, devamsızlık bilgileri, sınav sonuçları gibi bilgileri içeren bir rapordur ve bu bilgiler okul tarafından güncellenmektedir. Eğer bir hata veya yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız, doğrudan okul yönetimi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.
E Okul Veli Listesi üzerinde herhangi bir silme işlemi yapılamaz. E Okul Veli Listesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen periyotlarda güncellenen bir rapordur ve bu güncellemeler okul tarafından yapılır. Eğer bir hata veya yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız, doğrudan okul yönetimi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.
E Okul Veli Listesi üzerinde herhangi bir iptal işlemi yapılamaz. E Okul Veli Listesi, öğrencinin eğitim durumu, devamsızlık bilgileri, sınav sonuçları gibi bilgileri içeren bir rapordur ve bu bilgiler okul tarafından güncellenmektedir. Eğer bir hata veya yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız, doğrudan okul yönetimi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.
E Okul Veli Listesi, öğrencinin velisi tarafından istenilen kişilerle paylaşılabilir. Paylaşmak istediğiniz raporu bilgisayarınıza indirdikten sonra, istediğiniz iletişim kanalı aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Örneğin, e-posta ile göndermek veya yazıcıdan çıktı alarak elden teslim etmek gibi yöntemlerle raporu paylaşabilirsiniz.
E Okul Veli Listesi’ni yazdırmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Yazdırmak istediğiniz raporu seçin ve yazdır butonuna tıklayın.
Rapor, bağlı olduğunuz yazıcıdan çıktı olarak alınacaktır.
E Okul Veli Listesi, öğrencinin aşağıdaki bilgilerini içermektedir:
Öğrencinin adı, soyadı ve T.C. kimlik numarası
Öğrencinin devamsızlık bilgileri
Öğrencinin sınav sonuçları
Öğrencinin ders programı
Öğrencinin not durumu
Öğrencinin başarı durumu
Öğrencinin eksikler listesi
E Okul Veli Listesi, öğrencinin eğitim durumu, devamsızlık bilgileri, sınav sonuçları gibi bilgileri içeren bir rapordur ve velilerin öğrencilerinin eğitim sürecini takip etmelerine yardımcı olur. E Okul Veli Listesi sayesinde veliler, öğrencinin ders başarısını, devamsızlık durumunu ve eksiklerini kontrol edebilir, öğrencinin eğitimine destek olabilir ve gerektiğinde okul ile iletişime geçebilir.
E Okul Veli Listesi, öğrencinin eğitim durumu, devamsızlık bilgileri, sınav sonuçları gibi bilgileri içeren bir rapordur ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen periyotlarda güncellenmektedir. Genellikle her dönem sonunda ve sınav dönemlerinde güncellemeler yapılmaktadır. Ancak, güncelleme periyotları okul yönetimi tarafından da belirlenebilir. E Okul Veli Listesi’nin güncelleme tarihleri okulun duyuruları aracılığıyla öğrenci ve velilere bildirilmektedir.
E Okul Veli Listesi, öğrencinin eğitim durumu, devamsızlık bilgileri, sınav sonuçları gibi bilgileri içeren bir rapordur ve genellikle her dönemi kapsar. Yani, öğrencinin bir önceki dönemden itibaren güncel bilgilerini içerir. E Okul Veli Listesi’nde öğrencinin ders başarısı, devamsızlık durumu ve diğer bilgiler mevcuttur.
E Okul Veli Listesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan E Okul sisteminden verilmektedir. E Okul sistemine öğrenci ve veliler T.C. kimlik numarası ve öğrenci numarası ile giriş yaparak Veli Bilgilendirme Sistemi’ni kullanabilir ve E Okul Veli Listesi’ni görüntüleyebilirler.
E Okul Veli Listesi, internete bağlı herhangi bir bilgisayardan görüntülenebilir. E Okul Veli Listesi’ne erişim için öğrenci ve velilerin bir internet tarayıcısı olan herhangi bir bilgisayara sahip olmaları yeterlidir. E Okul resmi web sitesine giriş yaparak Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden E Okul Veli Listesi’ni görüntüleyebilirsiniz.
E Okul Veli Listesi Nasıl Alınır?
E Okul’a giriş yapın.
“Öğrenci Seçimi” bölümünden çocuğunuzu seçin.
“Veli Bilgileri” sekmesine tıklayın.
“Veli Listesi” butonuna tıklayın.
İçindekiler
E Okul Veli Listesi, öğrencinin eğitim durumu, devamsızlık bilgileri, sınav sonuçları gibi bilgileri içeren bir rapordur. E Okul Veli Listesi nasıl alınır sorusunun cevabı aşağıda yer almaktadır.
E Okul Veli Listesi için Gerekli Belgeler Nelerdir?
E Okul Veli Listesi almak için herhangi bir belgeye ihtiyaç yoktur. E Okul sistemine giriş yapabilmek için öğrencinin T.C. kimlik numarası ve öğrenci numarası yeterlidir.
E Okul Veli Listesi Nasıl İndirilir?
E Okul Veli Listesi’ni indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:E Okul resmi web sitesine giriş yapın.
İndirmek istediğiniz raporu seçin ve indir butonuna tıklayın.
Rapor otomatik olarak bilgisayarınıza indirilecektir.
E Okul Veli Listesi Nasıl Görüntülenir?
E Okul Veli Listesi’ni görüntülemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:E Okul resmi web sitesine giriş yapın.
Görüntülemek istediğiniz raporu seçin ve görüntüle butonuna tıklayın.
Rapor, sayfa üzerinde görüntülenecektir.
E Okul Veli Listesi Nasıl Sorgulanır?
E Okul Veli Listesi sorgulamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:E Okul resmi web sitesine giriş yapın.
Sorgulamak istediğiniz raporu seçin ve sorgula butonuna tıklayın.
Rapor, öğrencinin güncel bilgileriyle birlikte görüntülenecektir.
E Okul Veli Listesi Ne Zaman Güncellenir?
E Okul Veli Listesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen periyotlarda güncellenmektedir. Genellikle her dönem sonunda ve sınav dönemlerinde güncellemeler yapılmaktadır. Ancak, güncelleme periyotları okul yönetimi tarafından da belirlenebilir. E Okul Veli Listesi’nin güncelleme tarihleri okulun duyuruları aracılığıyla öğrenci ve velilere bildirilmektedir.
E Okul Veli Listesi Nasıl Şifre Alınır?
E Okul Veli Listesi’ne giriş yapabilmek için öğrenci ve velilerin öncelikle şifre almaları gerekmektedir. Şifre almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:E Okul resmi web sitesine giriş yapın.
Giriş ekranında “Şifremi Unuttum” seçeneğine tıklayın.
Açılan sayfada öğrenci T.C. kimlik numarasını ve öğrenci numarasını girin.
Gönder butonuna tıklayarak şifre sıfırlama talebinde bulunun.
Öğrencinin kayıtlı e-posta adresine bir şifre sıfırlama bağlantısı gönderilecektir.
E-postayı kontrol edin ve şifre sıfırlama bağlantısına tıklayın.
Açılan sayfada yeni bir şifre belirleyin.
Yeni şifre ile E Okul Veli Listesi’ne giriş yapabilirsiniz.
E Okul Veli Listesi Nasıl Değiştirilir?
E Okul Veli Listesi üzerinde herhangi bir değişiklik yapma imkanı bulunmamaktadır. E Okul Veli Listesi, öğrencinin eğitim durumu, devamsızlık bilgileri, sınav sonuçları gibi bilgileri içeren bir rapordur ve bu bilgiler okul tarafından güncellenmektedir. Eğer bir hata veya yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız, doğrudan okul yönetimi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.
E Okul Veli Listesi Nasıl Silinir?
E Okul Veli Listesi üzerinde herhangi bir silme işlemi yapılamaz. E Okul Veli Listesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen periyotlarda güncellenen bir rapordur ve bu güncellemeler okul tarafından yapılır. Eğer bir hata veya yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız, doğrudan okul yönetimi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.
E Okul Veli Listesi Nasıl İptal Edilir?
E Okul Veli Listesi üzerinde herhangi bir iptal işlemi yapılamaz. E Okul Veli Listesi, öğrencinin eğitim durumu, devamsızlık bilgileri, sınav sonuçları gibi bilgileri içeren bir rapordur ve bu bilgiler okul tarafından güncellenmektedir. Eğer bir hata veya yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız, doğrudan okul yönetimi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.
E Okul Veli Listesi Nasıl Paylaşılır?
E Okul Veli Listesi, öğrencinin velisi tarafından istenilen kişilerle paylaşılabilir. Paylaşmak istediğiniz raporu bilgisayarınıza indirdikten sonra, istediğiniz iletişim kanalı aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Örneğin, e-posta ile göndermek veya yazıcıdan çıktı alarak elden teslim etmek gibi yöntemlerle raporu paylaşabilirsiniz.
E Okul Veli Listesi Nasıl Yazdırılır?
E Okul Veli Listesi’ni yazdırmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:E Okul resmi web sitesine giriş yapın.
Yazdırmak istediğiniz raporu seçin ve yazdır butonuna tıklayın.
Rapor, bağlı olduğunuz yazıcıdan çıktı olarak alınacaktır.
E Okul Veli Listesi Hangi Bilgileri İçerir?
E Okul Veli Listesi, öğrencinin aşağıdaki bilgilerini içermektedir:Öğrencinin adı, soyadı ve T.C. kimlik numarası
Öğrencinin devamsızlık bilgileri
Öğrencinin sınav sonuçları
Öğrencinin ders programı
Öğrencinin not durumu
Öğrencinin başarı durumu
Öğrencinin eksikler listesi
E Okul Veli Listesi Neden Gereklidir?
E Okul Veli Listesi, öğrencinin eğitim durumu, devamsızlık bilgileri, sınav sonuçları gibi bilgileri içeren bir rapordur ve velilerin öğrencilerinin eğitim sürecini takip etmelerine yardımcı olur. E Okul Veli Listesi sayesinde veliler, öğrencinin ders başarısını, devamsızlık durumunu ve eksiklerini kontrol edebilir, öğrencinin eğitimine destek olabilir ve gerektiğinde okul ile iletişime geçebilir.
E Okul Veli Listesi Hangi Sıklıkla Güncellenir?
E Okul Veli Listesi, öğrencinin eğitim durumu, devamsızlık bilgileri, sınav sonuçları gibi bilgileri içeren bir rapordur ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen periyotlarda güncellenmektedir. Genellikle her dönem sonunda ve sınav dönemlerinde güncellemeler yapılmaktadır. Ancak, güncelleme periyotları okul yönetimi tarafından da belirlenebilir. E Okul Veli Listesi’nin güncelleme tarihleri okulun duyuruları aracılığıyla öğrenci ve velilere bildirilmektedir.
E Okul Veli Listesi Hangi Dönemleri Kapsar?
E Okul Veli Listesi, öğrencinin eğitim durumu, devamsızlık bilgileri, sınav sonuçları gibi bilgileri içeren bir rapordur ve genellikle her dönemi kapsar. Yani, öğrencinin bir önceki dönemden itibaren güncel bilgilerini içerir. E Okul Veli Listesi’nde öğrencinin ders başarısı, devamsızlık durumu ve diğer bilgiler mevcuttur.
E Okul Veli Listesi Hangi Sistem Üzerinden Verilir?
E Okul Veli Listesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan E Okul sisteminden verilmektedir. E Okul sistemine öğrenci ve veliler T.C. kimlik numarası ve öğrenci numarası ile giriş yaparak Veli Bilgilendirme Sistemi’ni kullanabilir ve E Okul Veli Listesi’ni görüntüleyebilirler.
E Okul Veli Listesi Hangi Bilgisayarlardan Görüntülenebilir?
E Okul Veli Listesi, internete bağlı herhangi bir bilgisayardan görüntülenebilir. E Okul Veli Listesi’ne erişim için öğrenci ve velilerin bir internet tarayıcısı olan herhangi bir bilgisayara sahip olmaları yeterlidir. E Okul resmi web sitesine giriş yaparak Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden E Okul Veli Listesi’ni görüntüleyebilirsiniz.
E Okul Veli Listesi Nasıl Alınır? |
1. E Okul’a giriş yapın. |
2. “Öğrenci Seçimi” bölümünden çocuğunuzu seçin. |
3. “Veli Bilgileri” sekmesine tıklayın. |
4. “Veli Listesi” butonuna tıklayın. |
5. Veli listesini indirmek için “Excel” veya “PDF” formatını seçin. |
E Okul’a giriş yapın.
“Öğrenci Seçimi” bölümünden çocuğunuzu seçin.
“Veli Bilgileri” sekmesine tıklayın.
“Veli Listesi” butonuna tıklayın.