- Konu Yazar
E-Okul sınav tarihleri nereden girilir?
Siteye erişim sağlandıktan sonra sayfanın sol tarafında menü ve bilgi alanlarının yer aldığı bir panel açılacaktır. Bu panel üzerinde “Sınav Tarihleri” başlığı karşınıza çıkacak. Bu başlığa tıklayarak öğrencinin gireceği sınavların tarihlerine ulaşabilirsiniz.Sınav tarihi nasıl silinir?
öğretmenim sınav tarihlerini silmek için, sistemde sol üst köşede ‘sil’ sekmesini tıklıyoruz.çöp kutusu şeklınde işaret var.Ordan silebilirsiniz.Sınav tarihleri ne zaman girilir?
Sınav tarihleri ne zaman girilir?Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmenlere e-okula yazılı notlarını girmek için 15 günlük süre tanır. Öğretmenler yazılıdan önce e-okula yazılı(sınav) tarihini girmek zorundadır. Yazılı tarihi girildikten sonra 15 gün içerisinde yazılı sonuçları girilmelidir.
E-Okul karne notları nasıl girilir?
E-Okul karne notları nasıl girilir?Öğrenciler karnelerine “e-okul.meb.gov.tr” internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. Öğrenciler, “takdir ve teşekkür” belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek. Öncelikle E-Okul ekranına giriş yapılır. Giriş yapıldıktan sonra ekranın sol alt köşesinde yer alan “e-Karne” alanına tıklanır.
E-okul sınav bilgileri nasıl girilir?
Öncelikle,e-okul.meb.gov.tr adresine tıklayın. Daha sonra karşınıza çıkan ekranda; ‘Öğrenci T.C Kimlik No’, ‘Öğrenci Okul No’ ve ‘Resimdeki Rakamlar’ şeklinde sıralanan bölümler bulunmaktadır. Ardından, tüm bu alanları eksiksiz şekilde doldurduktan sonra en alt bölümde yer alan ‘Giriş’ seçeneğine tıkayınız.E okula yanlış girilen not nasıl düzeltilir?
Değiştirilmiyor. <e okul’a girilmiş not değiştirilebiliyormu??> Okul idaresi kilitlemeyi gerçekleştirmemişse gerçekleşebiliyor. Ancak kilitleme gerçekleşmişse ya da süresi geçmiş ise kurum amiri kendisi bu değişikliği gerçekleştirebilir.E okul notları neden silinir?
E okul notları neden silinir?Eğer öğrenci Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem nakil gelmiş ise I. Dönem ders notları da silinmiş olur.