AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

E Öğrenci Girişi

haberci

Yeni Üye
E Mektep Öğrenci Girişi
E Öğrenci Giriş Sayfası
Ulusal Eğitim Bakanlığının sağladığı eokul ilköğretim veli bilgilendirme sitesi ile öğrencinin notlarına internetin olduğu her ortamdan kolayca ulaşabilirsiniz
Bu siteye varmak için aşağıdaki linki tıklayınız Ve resimdeki işaretli alanları doğru bir şekilde doldurunuz
E Öğrenci Girişi *

Merhaba! E Öğrenci Girişi konusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Eğer E Öğrenci Girişi sayfasına erişmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Tarayıcınızı açın ve adres satırına "eokul.meb.gov.tr" adresini yazın.
2. Siteye giriş yapmak için öğrenci numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekecektir.
3. Öğrenci numaranızı girerken büyük-küçük harf uyumuna dikkat edin ve şifrenizi dikkatli bir şekilde yazın.
4. Doğru bilgileri girdikten sonra "Giriş Yap" veya benzeri bir butona tıklayarak sisteme giriş yapabilirsiniz.
5. Sisteme giriş yaptıktan sonra öğrencinin notları, devamsızlık durumu gibi bilgileri kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, okulunuzun bilgi işlem birimi veya Eğitim Bilişim Ağı (EBA) destek hattından yardım alabilirsiniz. Başka bir sorunuz varsa da çekinmeden sorabilirsiniz.İyi günler!

Geri