E Nabız Üzerinden Aile Hekimi Nasıl Değiştirilir? E Nabız üzerinden aile hekimi değiştirmek için adımları takip edin. Öncelikle E Nabız uygulamasını indirin ve açın. Hesabınıza giriş yapın. Profil sekmesine gidin ve aşağı kaydırın. “Aile Hekimim” seçeneğine dokunun ve “Aile Hekimi Değiştir” butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan ekranda mevcut aile hekiminizi görüntüleyebilirsiniz. “Aile Hekimi Değiştir” butonuna dokunun ve yeni aile hekiminizi seçin. Güncelleme işlemi tamamlandığında size bir bildirim gönderilecektir. Böylece E Nabız üzerinden aile hekiminizi başarıyla değiştirmiş olacaksınız.
İçindekiler
1. Adım: E Nabız uygulamasına giriş yapın. Eğer henüz uygulamayı indirmediyseniz, App Store veya Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz.
2. Adım: Giriş yaptıktan sonra ana sayfada sağ üst köşede yer alan menü simgesine tıklayın.
3. Adım: Açılan menüden “Aile Hekimi” seçeneğini bulun ve tıklayın.
4. Adım: Aile hekiminizi değiştirmek istediğinizde, “Aile Hekimi Değiştir” butonuna tıklayın.
5. Adım: Açılan sayfada yeni aile hekiminizi seçmek için “Aile Hekimi Ara” butonuna tıklayın.
6. Adım: Arama yapabileceğiniz bir sayfa açılacak. Burada yeni aile hekiminizi isim veya adres bilgileriyle arayabilirsiniz. Arama sonuçları listelenecektir.
7. Adım: Yeni aile hekiminizi seçtikten sonra “Seç” butonuna tıklayın.
8. Adım: Seçtiğiniz aile hekimi bilgileri doğrulandıktan sonra “Değiştir” butonuna tıklayarak aile hekiminizi değiştirebilirsiniz.
Not: Aile hekiminizi değiştirirken dikkat etmeniz gereken birkaç nokta bulunmaktadır. Değiştirmek istediğiniz aile hekiminin size hizmet verebileceği bir kontenjanının olması gerekmektedir. Ayrıca, yeni aile hekiminizi seçtiğinizde eski aile hekiminizden kaynaklanan bir takım belgeleri almanız gerekebilir. Bu nedenle, aile hekimi değişikliği yapmadan önce detaylı bilgi almanızda fayda vardır.
E-Nabız üzerinden aile hekimi değiştirmek için öncelikle sisteme giriş yapmanız gerekmektedir.
Değişiklik yapmak istediğiniz aile hekimini seçmek için “Aile Hekimini Değiştir” butonuna tıklayın.
Açılan sayfada, yeni aile hekiminizi seçerek değişiklik talebini tamamlayabilirsiniz.
Talebiniz ilgili kurumlar tarafından değerlendirilerek onaylanacak ve değişiklik gerçekleşecektir.
E-Nabız üzerinden aile hekimi değiştirmek oldukça kolay ve hızlı bir işlemdir.
İçindekiler
E Nabız Üzerinden Aile Hekimi Nasıl Değiştirilir?
E Nabız üzerinden aile hekiminizi değiştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:1. Adım: E Nabız uygulamasına giriş yapın. Eğer henüz uygulamayı indirmediyseniz, App Store veya Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz.
2. Adım: Giriş yaptıktan sonra ana sayfada sağ üst köşede yer alan menü simgesine tıklayın.
3. Adım: Açılan menüden “Aile Hekimi” seçeneğini bulun ve tıklayın.
4. Adım: Aile hekiminizi değiştirmek istediğinizde, “Aile Hekimi Değiştir” butonuna tıklayın.
5. Adım: Açılan sayfada yeni aile hekiminizi seçmek için “Aile Hekimi Ara” butonuna tıklayın.
6. Adım: Arama yapabileceğiniz bir sayfa açılacak. Burada yeni aile hekiminizi isim veya adres bilgileriyle arayabilirsiniz. Arama sonuçları listelenecektir.
7. Adım: Yeni aile hekiminizi seçtikten sonra “Seç” butonuna tıklayın.
8. Adım: Seçtiğiniz aile hekimi bilgileri doğrulandıktan sonra “Değiştir” butonuna tıklayarak aile hekiminizi değiştirebilirsiniz.
Not: Aile hekiminizi değiştirirken dikkat etmeniz gereken birkaç nokta bulunmaktadır. Değiştirmek istediğiniz aile hekiminin size hizmet verebileceği bir kontenjanının olması gerekmektedir. Ayrıca, yeni aile hekiminizi seçtiğinizde eski aile hekiminizden kaynaklanan bir takım belgeleri almanız gerekebilir. Bu nedenle, aile hekimi değişikliği yapmadan önce detaylı bilgi almanızda fayda vardır.
E Nabız Üzerinden Aile Hekimi Nasıl Değiştirilir?
E-Nabız üzerinden aile hekimi değiştirmek için neler yapılmalıdır? |
E-Nabız sistemine giriş yaparak “Aile Hekimi Değiştir” seçeneğine tıklamalısınız. |
Açılan sayfada, “Aile Hekimini Değiştir” butonuna tıklayarak işlemi başlatabilirsiniz. |
Açılan pencerede, yeni aile hekiminizi seçerek işlemi tamamlayabilirsiniz. |
Değişiklik talebiniz, ilgili kurumlar tarafından değerlendirilerek onaylanacaktır. |
E-Nabız üzerinden aile hekimi değiştirmek için öncelikle sisteme giriş yapmanız gerekmektedir.
Değişiklik yapmak istediğiniz aile hekimini seçmek için “Aile Hekimini Değiştir” butonuna tıklayın.
Açılan sayfada, yeni aile hekiminizi seçerek değişiklik talebini tamamlayabilirsiniz.
Talebiniz ilgili kurumlar tarafından değerlendirilerek onaylanacak ve değişiklik gerçekleşecektir.
E-Nabız üzerinden aile hekimi değiştirmek oldukça kolay ve hızlı bir işlemdir.