E-Nabız Nasıl Aile Hekimi Değiştirme?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
E-Nabız Nasıl Aile Hekimi Değiştirme? süreci oldukça basittir ve kullanıcı dostudur. E-Nabız platformuna giriş yaparak, hesabınızı açın. Profilinizi düzenleyin ve “Aile Hekimi Değiştirme” seçeneğini bulun. Yeni bir aile hekimine kaydolmak istediğinizde, E-Nabız Nasıl Aile Hekimi Değiştirme? adımlarını takip edin. İlgili formları doldurun ve istediğiniz hekimin bilgilerini girin. Talebinizi onaylayın ve yeni aile hekiminizle iletişime geçin. Bu süreçte E-Nabız Nasıl Aile Hekimi Değiştirme? konusunda E-Nabız’ın sağladığı kullanıcı dostu ara yüzden yararlanabilirsiniz. Yeni aile hekiminizle sağlıklı iletişim kurmanız için E-Nabız size yardımcı olacaktır.
İçindekiler

E-Nabız Nasıl Aile Hekimi Değiştirme?​

E-Nabız üzerinden aile hekiminizi değiştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
1. Adım: E-Nabız uygulamasına giriş yapın ve ana sayfada yer alan “Hizmetler” bölümüne tıklayın.
2. Adım: Hizmetler bölümünde “Aile Hekimi Değiştirme” seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın.
3. Adım: Karşınıza çıkan sayfada “Aile Hekimi Değiştirme” butonuna tıklayın.
4. Adım: Açılan pencerede yer alan bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurun. Bu bilgiler arasında T.C. kimlik numaranız, mevcut aile hekiminizin T.C. kimlik numarası ve yeni aile hekiminizin T.C. kimlik numarası gibi bilgiler bulunmaktadır.
5. Adım: Bilgileri doğru bir şekilde doldurduktan sonra “Gönder” butonuna tıklayın.
6. Adım: İşlem tamamlandıktan sonra sistem size bir onay mesajı gösterecektir. Aile hekiminiz başarıyla değiştirilmiştir.
Yukarıdaki adımları takip ederek E-Nabız üzerinden aile hekiminizi değiştirebilirsiniz. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, sağlık bakanlığından destek alabilirsiniz.

E-Nabız Nasıl Aile Hekimi Değiştirme?​

E-Nabız üzerinden aile hekiminizi değiştirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
E-Nabız hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Profilim” sekmesine tıklayın.
Açılan sayfada “Aile Hekimi Bilgilerim” bölümüne girin.
Aile hekimi değiştirmek için “Aile Hekimi Seç” butonuna tıklayın.
İstediğiniz yeni aile hekimini seçin ve değişiklikleri onaylayın.

E-Nabız hesabınıza giriş yaparak aile hekiminizi değiştirebilirsiniz.
“Profilim” sekmesine tıklayarak aile hekimi değiştirme işlemine başlayın.
Açılan sayfada “Aile Hekimi Bilgilerim” bölümüne girerek değişiklik yapın.
“Aile Hekimi Seç” butonuna tıklayarak yeni aile hekiminizi seçin.
Değişiklikleri onaylayarak aile hekiminizi başarıyla değiştirebilirsiniz.

Geri