AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

E-nabiz Bu islem bana ait degil dersem ne olur?

Editör

Yeni Üye

E nabız Bu işlem bana ait değil dersem ne olur?​

e-Nabız Sisteminde Size Ait Olmayan Bir İşlem Görmek Eğer hastaneye ya da sağlık ocağına gidip tahlil yaptırmadığınız bir tarih için sistemde bir tahlil ya da başka hizmetlerde bir sonuç listesi görürseniz sayfa içerisinde bulunan “bu işlem bana ait değil” butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

E-devlet şifresi olmadan e-nabız giriş nasıl yapılır?​

E-Devlet şifreniz yoksa Sağlık Bakanlığına kayıtlı Aile Hekiminize cep telefonu numaranızın kaydını yaptırarak, telefonunuza gelecek kısa mesaj ile size iletilen tek kullanımlık erişim kodunu kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

e-Nabız diğer ebeveyn onayı nasıl yapılır?​

e-Nabız diğer ebeveyn onayı nasıl yapılır?
- e-Nabız sistemine giriş yapın.
- Sağ üst köşede çocuklarım bölümüne girin.
- Sahip olduğunuz çocuklar ekranda isimleri gözükecektir.
- İsimlerin karşısında onay ver butonuna tıklayarak onaylayabilirsiniz.
- Anne-Baba karşılıklı şekilde onay vermeleri gerekir.

E nabızda ebeveyn onayı nasıl alınır?​

E nabızda ebeveyn onayı nasıl alınır?
e-Nabız’a giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede “Çocuklarım” sekmesi bulunuyor. Oraya tıklandıktan sonra sahip olunan çocukların isimleri çıkıyor. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta, çocukların bilgilerine erişebilmek için anne-babaların karşılıklı bir şekilde onay vermesi gerekiyor.

E-nabız bilgileri nasıl düzeltilir?​

Hatalı tanıyı koyduğu iddia edilen sağlık hizmeti sunucusunun bağlı bulunduğu İl Sağlık Müdürlüğüne başvurmanız gerekir. Başvuruyu kabul eden İl Sağlık Müdürlüğü, bünyesinde kuracağı bir Komisyon veya görevlendireceği Hekim vasıtası ile hatalı kaydedildiği iddia edilen tanı girişi ile ilgili araştırma yapacaktır.

E-devlet olmadan e-nabız şifresi nasıl alinir?​

2. E-Devlet şifreniz yoksa Sağlık Bakanlığına kayıtlı Aile Hekiminize cep telefonu numaranızın kaydını yaptırarak, telefonunuza gelecek kısa mesaj ile size iletilen tek kullanımlık erişim kodunu kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

SMS ile e nabız şifresi nasıl alinir?​

SMS ile e nabız şifresi nasıl alinir?
– T.C. kimlik numarası ve e-Nabız şifresi ile sisteme giriş yapılabilecek sayfa açıldıktan sonra giriş butonunun yan tarafındaki şifremi unuttum butonu tıklanmalıdır. – Bunların ardından sisteme kayıtlı olan cep telefonu numarası ile SMS onayı gönderildikten hemen sonra yeni şifre belirlenir.

E-nabız sisteminde bir işlem size ait değilse ne yapmanız gerektiği konusunda bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz. E-nabız sistemindeki hatalı bilgileri düzeltmek veya işlemleri reddetmek için doğru adımları atmanız önemlidir. Eğer başka birinin adına yapılan bir işlemi sistemde görürseniz ve bu size ait değilse, hemen "bu işlem bana ait değil" butonuna tıklamalısınız. Bu sayede ilgili işlem üzerinde inceleme yapılacak ve gereken düzeltmeler sağlanacaktır.

E-nabız sistemine E-Devlet şifresi olmadan giriş yapmak için Aile Hekiminize cep telefonu numaranızın kaydını yaptırarak, size gönderilecek tek kullanımlık erişim kodu ile sisteme giriş yapabilirsiniz. Bu sayede sağlık bilgilerinize erişim sağlayabilir ve gerekli kontrolleri yapabilirsiniz.

E-nabız'da diğer ebeveyn onayı almak veya vermek için sisteme giriş yaptıktan sonra "Çocuklarım" sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Karşınıza çıkacak olan çocukların isimleri üzerinde, anne-baba olarak onay ver butonuna tıklayarak karşılıklı olarak onay verebilirsiniz. Bu sayede çocuklarınızla ilgili bilgilere erişim sağlayabilirsiniz.

Eğer e-nabız bilgilerinizde yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız, hatalı tanıyı düzeltebilmek için bağlı bulunduğunuz sağlık hizmeti sunucusunun İl Sağlık Müdürlüğüne başvurmanız gerekmektedir. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılacak inceleme sonucu hatalı bilgiler düzeltilerek doğru kayıtlarınızın tutulması sağlanacaktır.

E-nabız şifresi almak için E-Devlet şifresiniz yoksa Aile Hekiminize başvurarak cep telefonu numaranızın kaydını yaptırabilir ve size gönderilecek olan tek kullanımlık erişim kodu ile sisteme giriş yapabilirsiniz.

SMS ile e-nabız şifresi almak isterseniz, T.C. kimlik numaranızı ve e-nabız şifrenizi kullanarak sisteme giriş yapmalısınız. Ardından "şifremi unuttum" butonunu tıklayarak cep telefonu numaranıza gönderilecek SMS onayı ile yeni şifrenizi belirleyebilirsiniz. Bu şekilde e-nabız şifrenizi güncelleyebilir ve sisteme kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Geri