AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

E-Mail İle Resim Nasıl Gönderilir?

zeberus

Yeni Üye
E-Mail İle Resim Nasıl Gönderilir? E-Mail ile resim göndermek oldukça kolaydır. İlk olarak, e-posta uygulamanızı açın. Ardından, “Yeni E-Posta” seçeneğini tıklayın. Resmi eklemek için “Eklenti” düğmesini bulun ve tıklayın. Resmi bilgisayarınızdan seçin ve ekleyin. Son olarak, e-posta adresini yazın ve gönder düğmesine basın. Gönderdiğiniz resim alıcının e-posta kutusuna ulaşacaktır. Eğer resim boyutu büyükse, resmi sıkıştırarak göndermek iyi bir fikir olabilir. Böylece, E-Mail İle Resim Nasıl Gönderilir? sorusunun cevabını bulmuş olursunuz.
İçindekiler

E-Mail İle Resim Nasıl Gönderilir?​

E-mail ile resim göndermek için öncelikle bir e-mail hesabına sahip olmanız gerekmektedir. Eğer hâlihazırda bir e-mail hesabınız yoksa, bir e-mail sağlayıcısından (örneğin, Gmail, Outlook, Yahoo) ücretsiz olarak bir hesap oluşturabilirsiniz. Hesap oluşturduktan sonra, aşağıdaki adımları izleyerek resim gönderme işlemini gerçekleştirebilirsiniz:
1. Adım: E-mail Hesabına Giriş Yapın
E-mail sağlayıcınızın web sitesine gidin ve kullanıcı adınız ve şifrenizle hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Yeni Bir E-mail Oluşturun
Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, genellikle “Yeni E-mail” veya “+” simgesi gibi bir düğmeyle yeni bir e-mail oluşturma seçeneğine erişebilirsiniz. Bu düğmeye tıklayarak yeni bir e-mail başlatın.
3. Adım: Alıcıyı ve Konuyu Belirleyin
Yeni e-mail sayfasında, resmi göndermek istediğiniz kişinin e-mail adresini “Alıcı” veya “Kime” alanına girin. Ardından, e-mailin konusunu belirleyin. Bu alan genellikle “Konu” olarak adlandırılır.
4. Adım: Resmi Ekleyin
E-mailin gövde kısmına geçin ve resmi eklemek için “Dosya Ekle” veya “Eklenti Ekle” gibi bir düğmeyi tıklayın. Ardından, bilgisayarınızda bulunan resmi seçin ve yükleyin.
5. Adım: E-maili Gönderin
Resmi ekledikten sonra, e-maili göndermek için “Gönder” veya “Send” gibi bir düğmeyi tıklayın. E-mailiniz, alıcıya gönderilecektir.
E-mail ile resim göndermek oldukça basit ve yaygın bir işlemdir. Yukarıdaki adımları takip ederek siz de kolayca resim gönderebilirsiniz. Unutmayın, resimlerin boyutu ve e-mail sağlayıcınızın izin verdiği ek dosya boyutu sınırlamalarını dikkate almanız gerekebilir.

E-Mail İle Resim Nasıl Gönderilir?​

E-posta ile resim göndermek için dosyayı ekleyin.
E-posta yazılımında “Dosya Ekle” butonunu tıklayın.
Resmi doğru bir biçimde boyutlandırın.
Resmi e-posta metninin içine sürükleyin ve bırakın.
Resmin e-postaya eklenmiş olduğunu doğrulayın.

Dosyayı e-posta ekine yükleyin.
“Dosya Ekle” butonunu kullanarak e-posta yazılımında resmi ekleyin.
Resmi boyutlandırarak e-posta metnine sürükleyin ve bırakın.
E-postayı göndermeden önce eklenen resmi kontrol edin.
Resmi göndermek için “Gönder” butonunu tıklayın.

Geri