AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

E-kitap Okuyucu hangi format?

Editör

Yeni Üye

E-kitap Okuyucu hangi format?​

Elektronik kitap formatları Günümüzde yaygın olarak kullanılan iki e-book formatı vardır Epub ve Mobi. Epub açık bir elektronik kitap formatı iken, Mobi formatı Amazon firmasının kendi elektronik kitap formatıdır.

EPUB kitap Nedir?​

EPUB kitap Nedir?
(.epub) uzantılı EPUB dosya formatı bir e-kitap formatıdır. EPUB dosyalarını kolayca indirebilir ve tabletlerde, akıllı telefonlarda, e-okuyucularda ya da bilgisayarlarda açılabilir. Ücretsiz olarak kullanılabilen bu e-kitap standardı, diğer dosya formatlarına göre daha çok donanım e-kitap okuyucusunu desteklemektedir.

E-kitap nasıl yapılır?​

E-kitap nasıl yapılır?
E-kitap nasıl oluşturulur?
- Canva’yı açın. Canva’yı açın, ardından e-postanızı veya Google ya da Facebook profilinizi kullanarak oturum açın veya yeni bir hesap açarak kaydolun.
- Bir şablon arayın.
- Özelliklerle denemeler yapın.
- Özelleştirmeye devam edin.
- Yayınlayın ve paylaşın.

E-kitap dosya uzantısı nedir?​

.book Dosya Uzantısı book. Dosya uzantısı ile Dosyaları . book sadece belirli uygulamalar tarafından başlatılabilir.

PDF nasıl epub yapılır?​

PDF nasıl epub yapılır?
PDF’i EPUB’ye dönüştürme yöntemi
- pdf dosya(lar)ı yükleyin. Dosyaları bilgisayar, Google Drive, Dropbox, URL’den veya sayfa üzerinden sürükleyerek seçin.
- epub yi seçin. epub ya da sonuç olarak ihtiyacınız olan diğer formatlardan birini seçin (200’den fazla format desteklenir)
- epub’nizi indirin.

Kindle kitap nasıl indirilir?​

Kindle kitap nasıl indirilir?
Kindle cihazınıza kitap yüklemek için şu üç adımı izleyebilirsiniz.
- https://calibre-ebook.com/download adresinden işletim sisteminize uygun kurulum dosyasını indirin.
- Calibre programını açıp “Kitap Ekle” sekmesine tıklayarak eklemek istediğiniz e-kitapları seçin.
EPUB nasil okunur?​
Android’de EPUB dosyası nasıl açılır?
- Adım #1: Buradan Google Play Kitaplar mobil uygulamasını indirin.
- Adım #2: Gerekli izinleri verin.
- Adım #3: Menü butonuna dokunun.
- Adım #4: Ayarlar seçeneğine dokunun.
- Adım #5: EPUB ve PDF yükleme onayı verin.
- Adım #6: EPUB dosyalarınız Google Play Kitaplar üzerinden açılacak.

Elimdeki kitabı nasıl pdf yaparım?​

Elimdeki kitabı nasıl pdf yaparım?
Tara düğmesine basıp Windows’daki kayıtlı uygulamalar listesinden Adobe Acrobat’ı seçin. Daha sonra Acrobat tarama arabiriminde tarayıcı ve belge hazır ayarı ya da Özel Tara’yı seçin. Acrobat’ı kullanarak basılı bir belgeyi PDF’ye taramak için Araçlar > PDF Oluştur’a gidin.

.mobi Uzantısı nedir?​

.mobi Uzantısı nedir?
Mobipocket eBook Mobi formatında saklanır ve Mobi dosya uzantısı ile yapıştırılmıştır ve Mobipocket’in tarafından kullanılır. Bu Mobi dosyaları genellikle JavaScript, metin, resim ve çerçeveler dahil XHTML formatında Açık eBook standardına dayalı dijital e-kitap içeren veri dosyaları olarak sınıflandırılır.

PDF nasıl kitap haline getirilir?​

Çok sayfalı bir belgeyi kitapçık olarak yazdırma:
- Dosya > Yazdır’ı seçin.
- Yazdır iletişim kutusunun üst kısmındaki menüden bir yazıcı seçin.
- Yazdırılacak Sayfalar alanında, kitapçıkta hangi sayfaları istediğinizi seçin.
- Sayfa Boyutlandırma ve İşleme altında, Kitapçık seçeneğini seçin.

Kindle kitap indirme ücretli mi?​

Kindle kitap indirme ücretli mi?
OverDrive oturum açmak için kitaplık kart numaranızı ve şifrenizi kullanın, ardından içerik seçmeniz için ücretsizdir. Beğendiğiniz e-kitapları seçin, indirin ve ardından Kindle cihazınızda ücretsiz bir e-kitap oynatmanın keyfini çıkarın.

E-kitap okuyucular genellikle EPUB ve Mobi formatlarını destekler. EPUB, açık bir elektronik kitap formatıdır ve genellikle tabletlerde, akıllı telefonlarda, e-okuyucularda ve bilgisayarlarda kullanılabilir. Diğer yandan, Mobi formatı Amazon'un kendi elektronik kitap formatıdır ve Kindle cihazları tarafından desteklenir.

E-kitap oluşturmak istiyorsanız, Canva gibi araçlar kullanarak şablon seçebilir, özelleştirmeler yapabilir ve sonrasında yayınlayabilirsiniz. E-kitap dosyaları genellikle .epub ya da .mobi uzantılarına sahip olabilir.

PDF dosyalarını EPUB'e dönüştürmek isterseniz, çeşitli çevrim içi araçlar veya programlar kullanabilirsiniz. Bu adımlar genellikle PDF dosyasını yüklemek, dönüştürmek istediğiniz formatı seçmek ve dönüştürülen EPUB dosyasını indirmek şeklinde olabilir.

Kindle cihazınıza kitap indirmek için genellikle Calibre gibi programlar kullanabilirsiniz. Bu programlar genellikle e-kitapları yönetmenize ve Kindle cihazınıza aktarmanıza olanak sağlar.

EPUB dosyalarını Android cihazınızda açmak isterseniz, Google Play Kitaplar mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu uygulama genellikle EPUB dosyalarını açmanıza ve okumanıza olanak tanır.

PDF dosyalarını kitap haline getirmek isterseniz, genellikle yazıcı ayarlarından kitapçık seçeneğini seçerek çıktı alabilirsiniz.

Kindle kitap indirmeleri genellikle ücretlidir ancak bazı kütüphaneler veya platformlar üzerinden ücretsiz olarak e-kitaplar indirebilirsiniz. OverDrive gibi platformlardan ücretsiz e-kitaplar indirebilir ve Kindle cihazınızda keyifle okuyabilirsiniz.

Geri