E-kayıt yaptırdıktan sonra okula gitmeye gerek var mı?
Elektronik kaydı tercih etmeyen veya zorunlu nedenlerle elektronik kaydı yapılamayan öğrenciler yerleştiği yükseköğretim kurumuna başvuracaktır. E-kayıt yaptıran öğrencinin üniversiteye giderek bizzat kayıt yaptırmasına ise gerek yoktur. Bunlar için okula giderek bizzat kayıt yapmanız gerekmektedir.E-Devlet elektronik kayıt nasıl yapılır?
E-Devlet elektronik kayıt nasıl yapılır?www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet şifreniz ile giriş yaptıktan sonra, sitede bulunan arama kutucuğuna üniversite ‘e-Kayıt’ yazarak kayıt işlem sayfasına erişebilirsiniz. Kayıt işlemlerini gerçekleştirmek için kişisel bilgilerinizin e-posta veya telefon numarası ile onaylanmış olmalıdır.
Üniversite kayıtları için e-kayıt yeterli mi?
Üniversite kayıtları için e-kayıt yeterli mi?ÜNİVERSİTE E KAYIT YETERLİ Mİ? Elektronik kayıt zorunlu değildir ancak birebir başvuru ile asıl kayıt zorunludur. Yerleşen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemleri yapabileceklerdir.
E-kayıt yapmak zorunlu mu?
Elektronik kayıt zorunlu değildir ancak birebir başvuru ile asıl kayıt zorunludur. Elektronik kayıtlar e-Devlet üzerinden alınıyor. YÖK’ün e-Devlet üzerinden sunduğu “turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit” adresi üzerinden üniversite e-kayıt işlemi gerçekleştirilir.E kayıt yapınca ne olur?
E kayıt yapınca ne olur?Kayıt işlemini elektronik ortamda yapan öğrenciler elektronik kayıt ekranında veya üniversitenin web sitesinde duyurduğu tarihlerde ders kaydına gelecekler ve duyuruda belirtilen belgeleri sunmaları ve diğer şartları sağlamaları durumunda ders kaydı yapabileceklerdir.
E-devlet ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır?
E-devlet ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır?E-devlet üniversite kaydı nasıl yapılır? 2- Açılan sayfaya TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yapın. 3- ‘E-hizmetler’ bölümü altında yer alan ‘Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ başlığı altında açılacak ‘Üniversite E-Kayıt’ seçeneğini tıklayarak kayıt işlemini gerçekleştirilebilir.