AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

E Devletʼten Rapor Parası Sorgulama Nasıl Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye
E Devletʼten Rapor Parası Sorgulama Nasıl Yapılır? E Devlet üzerinden rapor parası sorgulama işlemi nasıl yapılır? E Devlet rapor parası sorgulama için öncelikle E Devlet kapısına giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından kişisel bilgilerinizi doğru bir şekilde girmeniz önemlidir. Rapor parası sorgulama işlemi için sağlık bakanlığına ait ilgili bölüme ulaşmanız gerekmektedir. İlgili bölümde rapor parası sorgulama seçeneğini seçtikten sonra TC kimlik numaranızı ve diğer kişisel bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Bu bilgileri doğru bir şekilde girdikten sonra sistem size rapor parası ile ilgili sonuçları sunacaktır. Sonuçları görüntüleyerek rapor parası sorgulama işlemini tamamlayabilirsiniz.
İçindekiler

E Devletʼten Rapor Parası Sorgulama Nasıl Yapılır?​

E Devlet üzerinden rapor parası sorgulama işlemi oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. İşte adım adım yapmanız gerekenler:
1. İlk adım olarak E Devlet kapısına giriş yapmanız gerekmektedir. Eğer E Devlet şifreniz yoksa, size en yakın PTT şubesine giderek E Devlet şifresi alabilirsiniz. Şifrenizi aldıktan sonra E Devlet kapısına giriş yapabilirsiniz.
2. E Devlet kapısına giriş yaptıktan sonra “Sosyal Güvenlik Kurumu” başlığını bulun ve üzerine tıklayın.
3. Sosyal Güvenlik Kurumu sayfasında “Sağlık” başlığını bulun ve üzerine tıklayın.
4. Sağlık başlığı altında “Rapor Parası Sorgulama” seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın.
5. Rapor parası sorgulama sayfasında T.C. kimlik numaranızı ve E Devlet şifrenizi girerek giriş yapın.
6. Giriş yaptıktan sonra sistem rapor parası sorgulama işlemi için gerekli bilgileri otomatik olarak çekecektir. Rapor parası sorgulama sonucunu ekranda görebilirsiniz.
Eğer rapor parası sorgulama sonucunda bir sorunla karşılaşırsanız, “Sosyal Güvenlik Kurumu” ile iletişime geçerek yardım alabilirsiniz. Unutmayın, E Devlet üzerinden sorgulama yapabilmeniz için aktif bir sigortalı olmanız gerekmektedir.

E Devletʼten Rapor Parası Sorgulama Nasıl Yapılır?​

E Devlet’ten rapor parası sorgulama nasıl yapılır?
E Devlet üzerinden rapor parası sorgulaması nasıl yapılır?
Rapor parası sorgulaması nasıl E Devlet üzerinden gerçekleştirilir?
E Devlet‘te rapor parası sorgulaması nasıl yapılır?
Rapor parası ödemesi için E Devlet nasıl kullanılır?

E Devlet‘in rapor parası sorgulama özelliği nasıl kullanılır?
Rapor parası sorgulaması için E Devlet‘e nasıl giriş yapılır?
E Devlet üzerinde rapor parası sorgulaması nasıl yapılır?
Rapor parası ödemelerini E Devlet üzerinden nasıl takip edebilirim?
E Devlet üzerinden rapor parası sorgulaması nasıl yapabilirim?

Geri