AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

E devletten komur yardim basvurusu nasil yapilir?

Editör

Yeni Üye

E devletten kömür yardım başvurusu nasıl yapılır?​

E-devlet yakacak yardımına başvurmak için öncelikle https://www.turkiye.gov.tr/icisleri-sosyal-yardim-talebinde-bulunma-ve-talebi-sorgulama-4671 linkini tıklamalısınız. Ardından Uygulamaya Git seçeneğine dokunduktan sonra başvuru formunda başvuracağınız belediyeyi seçmelisiniz.

Sosyal Yardım nereye başvuruluyor?​

Sosyal Yardım nereye başvuruluyor?
Son dakika haberi… Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetlar Bakanlığı’nca yürütülen destek projesi ödemeleri için belirlenen şartları taşıyan vatandaşlar, E Devlet’ten başvuruda bulunuyor.

Kentsel dönüşümde kira yardımı için nereye başvurulur?​

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için başvuru yapılması gereken yerler şunlardır: belediyelere bağlı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Müdürlükleri’ne. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı il ya da ilçe müdürlüklerine. e-imzalı belgeler ile e-Devlet üzerinden.

How do I use the leap remote assistance tool?​

How do I use the leap remote assistance tool?
To use the remote assistance tool: In your LEAP Desktop application, click the Help icon , on any desktop window and select Run Remote Assistance Software. The LEAP Live Remote Assistance page will open a new window/tab in your default browser. A team member will provide you with a unique 6-digit code. Enter the 6-digit code and click Connect.
What is leap and how does it work?​
LEAP – The energy and money saving service. LEAP is an energy and money saving service that is helping people keep warm during the colder months and reduce their energy bills without costing them any money. You can apply using the form below either for yourself or on behalf of somebody else.

What version of leap Am I using?​

What version of leap Am I using?
In the email, make sure that you include which version of LEAP you’re using. You can find out which LEAP version you have by clicking the LEAP Menu > About. The Helpdesk does not have incoming phone support as a result we are super responsive via chat, the average reply to an incoming chat is 20 seconds.

How do I access the leap community?​

For access to LEAP Community from LEAP Web click on the Help icon and the LEAP Community will display in your default browser. To access LEAP Community from LEAP Mobile, tap the and select Help & Support from the menu, click on the visit Support Community. Collaborate with other LEAP users as well as LEAP staff in community discussions.

E-devlet üzerinden kömür yardımı başvurusu yapmak oldukça önemlidir ve vatandaşlara destek olabilir. Yukarıda verdiğiniz bilgilerle ilgili bazı konuları açıklamak isterim.

E-devlet üzerinden kömür yardımı başvurusu yapmak için verdiğiniz linki tıkladıktan sonra Uygulamaya Git seçeneğine tıklayarak başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Formda başvuracağınız belediyeyi seçtikten sonra gerekli bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Sosyal yardım başvuruları genellikle kişinin ikamet ettiği il ya da ilçedeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla yapılır. Ancak belirttiğiniz gibi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın destek programları için E-devlet üzerinden de başvuru yapılabilmektedir.

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak isteyen vatandaşlar genellikle belediyelere bağlı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Müdürlükleri'ne, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı il ya da ilçe müdürlüklerine ya da e-imzalı belgeler ile E-devlet üzerinden başvuru yapabilirler.

Diğer yandan, sizinle paylaşılan "leap" hakkındaki bilgiler benim uzmanlık alanım dışında olduğu için bu konuda yardımcı olamam. Eğer kömür yardımı başvurusu veya sosyal yardımlar hakkında başka sorularınız varsa memnuniyetle yardımcı olurum.

Geri