AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

E Devletten İşkur Kaydı Nasıl Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye
E Devletten İşkur Kaydı Nasıl Yapılır? İş arayanlar için e-devlet üzerinden İŞKUR kaydı yapmak oldukça kolaydır. Öncelikle e-devlet şifresi almanız gerekmektedir. Ardından e-devlet kapısına giriş yaparak İŞKUR hizmetlerini seçin. İŞKUR kaydı için gerekli belgeleri hazırlayın ve talep formunu doldurun. E-devlet üzerinden yapacağınız İŞKUR kaydı ile iş ilanlarına kolayca başvurabilirsiniz. İş arama sürecinde e-devlet ve İŞKUR sizin en büyük destekçiniz olacak. Unutmayın, e-devlet üzerinden İŞKUR kaydı yaparak iş bulma şansınızı artırabilirsiniz.
İçindekiler

E Devletten İşkur Kaydı Nasıl Yapılır?​

E Devlet üzerinden İŞKUR kaydı yapmak oldukça kolay bir işlemdir. İlk olarak E Devlet sistemine giriş yapmanız gerekmektedir. E Devlet kapısına TC Kimlik Numaranız ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Eğer şifrenizi unuttuysanız PTT şubelerine giderek yeni bir şifre alabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki adımları takip ederek İŞKUR kaydınızı yapabilirsiniz.
1. Adım: İş İlanları
E Devlet ana sayfasında bulunan “İş İlanları” seçeneğine tıklamanız gerekmektedir. Bu seçenek sizi İŞKUR’un iş ilanları sayfasına yönlendirecektir.
2. Adım: İŞKUR Hizmetleri
İş ilanları sayfasından “İŞKUR Hizmetleri” seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Bu seçenek sizi İŞKUR’un hizmetleri sayfasına yönlendirecektir.
3. Adım: İş Arayan Girişi
Hizmetler sayfasında “İş Arayan Girişi” seçeneğine tıklamanız gerekmektedir. Bu seçenek sizi İŞKUR kayıt sayfasına yönlendirecektir.
4. Adım: Kayıt İşlemleri
Kayıt sayfasında İŞKUR kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Gerekli bilgileri doldurarak kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Kayıt işleminiz tamamlandıktan sonra İŞKUR’un hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.
Bu şekilde E Devlet üzerinden İŞKUR kaydınızı yapabilirsiniz. Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız İŞKUR müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

E Devletten İşkur Kaydı Nasıl Yapılır?​

E-Devlet üzerinden İŞKUR kaydı nasıl yapılır?
İŞKUR kaydı için E-Devlet şifresi ve TC Kimlik numarası gereklidir.
İŞKUR kaydı için E-Devlet ana sayfasına giriş yapılmalıdır.
E-Devlet üzerinden İŞKUR kaydı yapabilmek için Kimlik Doğrulama seçeneği kullanılır.
İŞKUR kaydı yapılırken kişisel bilgiler doldurulmalı ve onaylanmalıdır.

E-Devlet üzerinden İŞKUR kaydı yaparken güncel CV eklenmelidir.
İŞKUR kaydı yapılırken meslek bilgileri ve beceriler belirtilmelidir.
İŞKUR kaydı için E-Devlet üzerinden iş arama talepleri oluşturulabilir.
E-Devlet üzerinden İŞKUR kaydı yapmak ücretsizdir.
İŞKUR kaydı yapıldıktan sonra iş ilanlarına başvuru yapılabilir.

Geri