AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

E-Devlet Şifresi Unuttum Pttʼden Nasıl Alınır?

theking

Yeni Üye
E-Devlet şifresi unuttum durumunda PTT’den nasıl alınır? E-Devlet şifresi nasıl alınır, nasıl yenilenir? İşte PTT üzerinden E-Devlet şifresi alma adımları! E-Devlet şifresi unutulduğunda PTT şubelerinden yeni şifre alabilirsiniz. E-Devlet şifresi almak için kimlik kartı ve TC kimlik numarasını yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Şubeye giderek “E-Devlet şifresi almak istiyorum” demeniz yeterlidir. İşlem ücreti karşılığında size yeni bir şifre verilecektir. PTT şubelerinin yoğun olduğu saatlerde bekleme süresi yaşayabilirsiniz. Şifrenizi alırken kimlik bilgilerinizi doğrulamak için PTT görevlisi tarafından parmak izi alınabilir.
İçindekiler

E-Devlet Şifresi Unuttum Pttʼden Nasıl Alınır?​

E-Devlet şifresini unutan kişiler, PTT şubelerinden yeni bir şifre alabilirler. E-Devlet şifresi, kişinin kimlik bilgileriyle birlikte PTT şubesinden alınır. Bunun için öncelikle PTT şubesine gitmeniz gerekmektedir.
PTT şubesine gittiğinizde, kimlik kartınızı veya nüfus cüzdanınızı yanınızda bulundurun. Şube çalışanları size bir başvuru formu verecektir. Bu formu doldurduktan sonra, kimlik bilgilerinizin doğruluğunu teyit etmek için parmak izi ve imza alınacaktır.
Bu işlemler sonrasında, PTT çalışanları size E-Devlet şifresi verecektir. Şifrenizi aldıktan sonra, E-Devlet sistemine giriş yaparak şifrenizi değiştirebilirsiniz. Şifrenizi unutmamak için bir not almanız veya güvenli bir yerde saklamanız önemlidir.
Özetle: E-Devlet şifresini unuttuğunuzda, PTT şubesine giderek yeni bir şifre almanız gerekmektedir. Kimlik bilgilerinizle birlikte başvuru formunu doldurmanız ve doğrulama işlemlerini tamamlamanız gerekmektedir. Şifrenizi aldıktan sonra, E-Devlet sistemine giriş yaparak şifrenizi değiştirebilirsiniz.

E-Devlet Şifresi Unuttum Pttʼden Nasıl Alınır?​

E-Devlet şifresi unutulduğunda PTT aracılığıyla nasıl alınır?
E-Devlet şifresi unutulduğunda, PTT şubelerinden yeni şifre alabilirsiniz.
Yeni E-Devlet şifresi için PTT şubesine nüfus cüzdanıyla başvurmanız gerekmektedir.
PTT’den E-Devlet şifresi almak için kimlik belgesi ve 2 TL ücret gerekmektedir.
PTT şubesinde işlemlerinizi tamamladıktan sonra yeni E-Devlet şifresi alabilirsiniz.

E-Devlet şifresi unuttum PTT’den nasıl alınır? PTT şubesine nüfus cüzdanıyla başvurarak yeni şifrenizi alabilirsiniz.
E-Devlet şifresini unutanlar için PTT şubeleri hizmet vermektedir.
Yeni E-Devlet şifresi almak için PTT’ye nüfus cüzdanıyla başvurmanız gerekmektedir.
PTT şubesinde E-Devlet şifresi için 2 TL ücret ödemeniz gerekmektedir.
PTT şubesinde başvurunuzu tamamlayarak yeni E-Devlet şifresinizi alabilirsiniz.