AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

E-Devlet Şifremi Kaybettim Ne Yapmam Lazım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
E-Devlet şifremi kaybettim ne yapmam lazım? E-Devlet şifrenizi kaybettiyseniz endişelenmeyin. İlk olarak, **E-Devlet** resmi web sitesine gidin ve “Şifremi Unuttum” seçeneğini tıklayın. Ardından, kimlik bilgilerinizi ve cep telefonu numaranızı doğru bir şekilde girin. Sistem size bir doğrulama kodu gönderecek. Bu kodu kullanarak yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. Eğer cep telefonu numaranızı kaybettiyseniz, **E-Devlet** müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Size yardımcı olacaklardır. Şifrenizi kaybetmemek için ise düzenli olarak şifrenizi değiştirmeniz önemlidir. Unutmayın, **E-Devlet** şifresi kişisel bilgilerinizi koruma altına almak için kullanılan önemli bir unsurdur.
İçindekiler

E-Devlet Şifremi Kaybettim Ne Yapmam Lazım?​

E-Devlet şifrenizi kaybettiyseniz, aşağıdaki adımları izleyerek yeni bir şifre alabilirsiniz:
1. E-Devlet’in resmi web sitesini ziyaret edin.
2. Ana sayfada yer alan “Giriş Yap” veya “TC Kimlik No İle Giriş Yap” seçeneğine tıklayın.
3. Açılan sayfada “Şifremi Unuttum” veya “Şifremi Kaybettim” seçeneğini seçin.
4. Kimlik doğrulama için T.C. kimlik numaranızı ve kayıtlı olduğunuz cep telefonu numaranızı girin.
5. Doğrulama kodunu almak için cep telefonunuza gönderilen SMS’i kontrol edin.
6. Doğrulama kodunu girin ve devam butonuna tıklayın.
7. Karşınıza çıkan ekranda yeni bir şifre oluşturun ve tekrar girin.
8. Şifre oluşturma işlemini tamamladıktan sonra sisteme giriş yapabilirsiniz.
Eğer bu adımları takip ederek yeni bir şifre oluşturamazsanız, E-Devlet İletişim Merkezi’ni arayarak destek alabilirsiniz. İletişim Merkezi’nin telefon numarası ve çalışma saatleri E-Devlet’in resmi web sitesinde bulunmaktadır.
Unutmayın, E-Devlet şifrenizi başka kişilerle paylaşmamalı ve güvenli bir şekilde saklamalısınız. Şifrenizin güvenliği için düzenli olarak değiştirmeniz de önemlidir.

E-Devlet Şifremi Kaybettim Ne Yapmam Lazım?​

E-Devlet şifrenizi kaybettiyseniz, PTT şubelerinden yeni şifre alabilirsiniz.
E-Devlet şifresi kaybolanlar için e-Devlet Kapısı üzerinden yeni şifre talep edebilirsiniz.
E-Devlet şifrenizi e-Devlet Kapısı’ndan “Şifremi Unuttum” seçeneğiyle yenileyebilirsiniz.
E-Devlet şifresi unutulanlar için e-Devlet Kapısı’ndan şifre yenileme işlemi yapabilirsiniz.
E-Devlet şifrenizi kaybettiyseniz, kimlik kartınızı PTT şubesine götürerek yeni şifre alabilirsiniz.

E-Devlet şifresi kaybolanlar için PTT şubelerinden yeni şifre alınabilir.
E-Devlet şifresi kaybedenler e-Devlet Kapısı üzerinden şifre talep edebilirler.
E-Devlet şifresi unutulanlar e-Devlet Kapısı’ndan şifre yenileme işlemi yapabilirler.
E-Devlet şifresi kaybolanlar kimlik kartı ile PTT şubesine başvurarak yeni şifre alabilirler.

Geri