AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

E-Devlet Şifremi Kaybettim Nasıl Bulurum?

SoruCevap

Yeni Üye
E-Devlet şifremi kaybettim, nasıl bulurum? E-Devlet şifremi nasıl geri alabilirim? İşte size kolay bir çözüm: E-Devlet Şifremi Kaybettim Nasıl Bulurum? adlı hizmeti kullanabilirsiniz. Bu hizmete erişmek için e-devlet.gov.tr adresine girip, Giriş Yap butonuna tıklamalısınız. Ardından E-Devlet Şifremi Unuttum seçeneğine tıklayarak, T.C. Kimlik Numarası, Anne Kızlık Soyadı, Doğum Yılı ve E-Posta Adresi bilgilerinizi girin. Bu bilgileri doğru şekilde girdiğiniz takdirde, yeni bir şifre oluşturmanız için size bir link gönderilecektir. Bu linki kullanarak yeni şifrenizi oluşturabilirsiniz. Artık E-Devlet hizmetlerine tekrar giriş yapabilirsiniz.
İçindekiler

E-Devlet Şifremi Kaybettim Nasıl Bulurum?​

E-Devlet şifrenizi kaybettiyseniz, aşağıdaki adımları takip ederek şifrenizi bulabilirsiniz:
1. E-Devlet Kapısı Ana Sayfasına Giriş Yapın: Web tarayıcınızı açın ve E-Devlet Kapısı’nın resmi web sitesine gidin.
2. Şifremi Unuttum Linkine Tıklayın: Ana sayfada, giriş yapma alanının yanında “Şifremi Unuttum” linkini bulun ve tıklayın.
3. Kimlik Bilgilerinizi Girin: Şifremi unuttum sayfasında, T.C. Kimlik Numaranızı ve kayıtlı olduğunuz cep telefonu numaranızı girin.
4. Şifre Yenileme Kodunu Onaylayın: Cep telefonunuza gönderilen şifre yenileme kodunu doğru bir şekilde girin ve onaylayın.
5. Yeni Şifrenizi Belirleyin: Şifre yenileme işlemi başarılı olursa, size bir yeni şifre oluşturma ekranı gelecektir. Yeni şifrenizi belirleyin ve kaydedin.
6. Şifre Oluşturma İşlemi Tamamlandı: Yeni şifreniz başarıyla oluşturulduğunda, E-Devlet Kapısı’na tekrar giriş yapabilirsiniz.
Eğer yukarıdaki adımları takip ederek şifrenizi bulamazsanız, E-Devlet Kapısı Destek Hattı ile iletişime geçebilir veya PTT şubelerinden hizmet alabilirsiniz.
Unutmayın, E-Devlet şifresi kişisel ve önemli bir bilgidir. Başkalarıyla paylaşmamaya özen gösterin ve güvenli bir şekilde saklayın.

E-Devlet Şifremi Kaybettim Nasıl Bulurum?​

E-Devlet şifrenizi nasıl bulabilirsiniz?
1. E-Devlet şifrenizi unuttuysanız, kimlik kartınızı kullanarak yeni şifre alabilirsiniz.
2. E-Devlet şifrenizi bulmak için e-Devlet kapısına girip “Şifremi Unuttum” seçeneğine tıklayabilirsiniz.
3. E-Devlet şifrenizi kaybettiyseniz, PTT şubelerine başvurarak yeni şifre talep edebilirsiniz.
4. E-Devlet şifrenizi bulmak için e-Devlet mobil uygulamasını indirip “Şifremi Unuttum” seçeneğini kullanabilirsiniz.
5. E-Devlet şifrenizi kaybettiğinizde, e-Devlet’in resmi web sitesine girerek yeni şifre alabilirsiniz.

E-Devlet şifresi nasıl bulunur?
E-Devlet şifresini kaybedenler, kimlik kartıyla yeni şifre alabilirler.
E-Devlet kapısına girip “Şifremi Unuttum” seçeneğiyle yeni şifre alabilirsiniz.
PTT şubelerine başvurarak E-Devlet şifresi talep edebilirsiniz.
E-Devlet mobil uygulamasını kullanarak şifremi unuttum seçeneğiyle yeni şifre alabilirsiniz.
E-Devlet’in resmi web sitesinden şifre almak için kayıp şifre seçeneğini kullanabilirsiniz.

Geri