- Konu Yazar
E damla nasıl giriş yapılır?
Android tablet ve telefonlarda Google Play Store’dan, ios cihazlarda AppStore’dan “e-damla” uygulamasını indirebilirsiniz. Daha önce üye olunmamışsa “e-damla” mobil uygulamasından üye olunabilir. Akod Sistemi bu uygulamanın içinde sizin kullanımınızı bekliyor.E damla paralı mı?
E damla paralı mı?E-Damla üyeliği için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.
Damla Yayınevi sahibi kimdir?
Damla Yayınevi sahibi kimdir?1960’larda ortaklarıyla İrfan Yayınevi’ni kurarak İzmir Şubesinin başına geçti. 1974’te Damla Yayınevi’ni ortağı Halit Güler ile kurdu.
Ensar Yayınları yasak mi?
Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı, bir sınıf öğretmeninin Ensar Vakfı ve Karaman Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’ne (KAİMDER) yakın kişilerin kiraladığı evlerde kalan çocuklara tecavüz ettiği iddialarına ilişkin haberlere yayın yasağı getirdi.Nesil Yayınları hangi cemaatin?
Nesil Yayınları hangi cemaatin?GÜLEN CEMAATİ VE NESİL GRUBUNUN YAKINLAŞMASI Nesil grubu diye anılan cemaatin çok fazla bir tabanı olmadı, Yeni Nesil adına dönüştürdükleri gazeteyi ise kısa zamanda kapatmak zorunda kaldılar ama Nesil Yayınları ve Moral FM olarak yayıncılıkta geliştiler.
Yasak olan yayınlar hangileri?
Yasak olan yayınlar hangileri?YASAKLANAN YAYINEVLERİ VE DAĞITIM KANALLARI
- ALTIN BURÇ YAYINLARI.
- BURAK BASIN YAYIN DAĞITIM.
- DEFİNE YAYINLARI.
- DOLUNAY EĞİTİM YAYIN DAĞITIM.
- GİRESUN BASIN YAYIN DAĞITIM.
- GONCA YAYINLARI.
- GÜLYURDU YAYINLARI.
- GYV YAYINLARI.
Mustu Yayınları yasak mı?
Kapatılan yayınevleri şöyle: Altınburç Yayınları, Burak Basım Yayın Dağıtım, Define Yayınları, Dolunay Eğitim Yayın Dağıtım, Giresun Basım Yayın Dağıtım, Gonca Yayınları, Gülyurdu Yayınları, GYV Yayınları, Işık Akademi, Işık Özel Eğitim Yayınları, Işık Yayınları, İklim Basın Yayın Pazarlama, Kaydırak Yayınları, Kaynak …Nesil yayin kimin?
Nesil yayin kimin?dört tane yazarının(halit ertuğrul, yavuz bahadıroğlu,vehbi vakkasoğlu ve salih suruç) kitaplarının baskı sayısı: takribi 20 milyon olan efsane yayınevidir.
Nesil Yayın Evi kimin?
Nesil Yayın Evi kimin?Bu grup, Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin, bizzat yayın hizmetleriyle görevlendirdiği birkaç yakın talebesi tarafından 70’li yılların başında kuruldu.