Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duymak istiyorum ilk kim soyledi?

E

Editör

Yeni Üye

Duymak istiyorum ilk kim söyledi?​

Duymak İstiyorum, Cemali grubunun 1995 yılında yaptığı ilk stüdyo albümüdür.

Cemali şu an ne yapıyor?​

Cemali şu an ne yapıyor?
Cemali, 1995’te İsmail Cem Tosun ve Ali Tosun isimli uzun yıllar Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşamış iki müzisyen kardeşin kendi isimlerini vererek kurduğu gruptur….
Cemali
Tarzlar | Türkçe pop
Müzik şirketi | Klip Müzik (1995-2000) Universal Müzik (2000-2002)
Üyeler | İsmail Cem Tosun, Ali Tosun

Kim bilir şarkısı kim söylüyor?​

Kim bilir şarkısı kim söylüyor?
Zara – Kim Bilir – YouTube.

Cemali duymak istiyorum ne zaman çıktı?​

7 Haziran 1995Duymak İstiyorum / Çıkış tarihi

Duymak istiyorum sözleri kime ait?​

Duymak istiyorum sözleri kime ait?
Duymak İstiyorum* (Söz – Müzik : Cemali) * 07. Neşe Katalım (Söz – Müzik : Cemali) * 08.

Cemali Sertel hangi takımda oynuyor?​

Cemali Sertel hangi takımda oynuyor?
Çaykur Rizespor#88 / DefansTürkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol TakımıDefansCemali Sertel/Şu andaki takımları

Bilmem mi müziği kime ait?​

Bilmem mi şarkı sözleri, Türk rapçi ve söz yazarı Sefo, yani Seyfullah Sağır’a aittir.

Kim bilir şarkısını kim yazdı?​

Kim bilir şarkısını kim yazdı?
Kompozisyon ve eleştiriler. “Kim Bilebilir Aşkı” şarkısının söz ve müziği Ertuğ Ergin’e aittir.

Kim bilir Tijen Erman?​

Kim bilir Tijen Erman?
yönetmenliğini kartal tibet’in yaptığı ve başrollerinde kemal sunal, çiğdem tunç, erdal özyağcılar ve adile naşit’in rol aldığı 1984 yapımı komedi filmi şabaniye’de, sunal’ın okuduğu kim biliri ve ölürsem kabrime gelme istemem isimli şarkıları seslendiren kişidir. kendisi film çekimlerinden önce lübnan’da cinsiyet …

Cemali Grubu nereli?​

San Francisco’da büyüyen, 1995’te Türkiye’de çıkardıkları ilk albümleriyle geniş kitlelere ulaşan Cem ve Ali Tosun kardeşlerin (ki Amerika’da Aleks ve Mike isimlerini kullanıyorlar) müzikle bağı devam ediyor.

Şimdi hayallerdesin söz müzik kime ait?​

Şimdi hayallerdesin söz müzik kime ait?
“simdi hayallerdesin” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. zerrin özer’in harika bir şarkısı. zerrin özer’97 albümünden. söz ve müziği cemali’ye ait olan şarkı.

Duymak İstiyorum albümü, Cemali grubunun 1995 yılında çıkardığı ilk stüdyo albümüdür. Grubun kurucuları İsmail Cem Tosun ve Ali Tosun, Amerika Birleşik Devletleri'nde uzun yıllar yaşamış müzisyen kardeşlerdir. Cemali'nin tarzı Türkçe pop olarak bilinmektedir. Müzik şirketi olarak Klip Müzik ve Universal Müzik ile çalışmışlardır.

Cemali şu an aktif olarak müzik yapmamaktadır.

"Kim Bilir" adlı şarkıyı Zara seslendirmektedir.

Cemali'nin Duymak İstiyorum albümü 7 Haziran 1995 tarihinde çıkmıştır. Albümün söz ve müziği Cemali grubuna aittir.

Cemali Sertel, Çaykur Rizespor takımında forma giymektedir.

"Bilmem mi" şarkısının sözleri Türk rapçi ve söz yazarı Sefo'ya aittir.

"Kim Bilebilir Aşkı" şarkısının söz ve müziği Ertuğ Ergin'e aittir.

Tijen Erman, Kemal Sunal'ın oynadığı "Şabaniye" filminde seslendirdiği şarkılarla tanınan bir sanatçıdır.

Cemali grubu, San Francisco'da büyümüş ve Türkiye'de geniş kitlelere ulaşmıştır. Kardeşlerin müzikle bağı halen devam etmektedir.

"Şimdi Hayallerdesin" şarkısının söz ve müziği Cemali'ye aittir.

Eğer Cemali grubu veya diğer konular hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri